Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGA PRVAKA Derbi trećeg kola igra se u Münchenu, Barcelona putuje u Atenu

R. Kovač: Juventus će slaviti u Allianz areni

nog-kovac-txt.jpg
import
17.10.2005.
u 18:30

Nasreću milijuna nogometnih ovisnika, večeras (20.45 sati) završava trotjedna apstinencija od Lige prvaka, a derbi u münchenskoj Allianz areni budi nove strasti. Uz Chelsea, hit-momčad ove jeseni na Starom kontinentu je Capellov Juventus, koji dolazi u središte Bavarske. Za ponajboljeg hrvatskog nogometaša Roberta Kovača bit će to posebna utakmica.

Juve bez Vieire
- Jedva čekam da dođem u München, da vidim stare prijatelje u klubu i gradu, da osjetim užitak igranja na Allianz areni, o kojoj mi toliko pričaju - govorio nam je Robert Kovač, do proteklog ljeta nogometaš Bayerna, a danas član torinske Stare dame.
Dva europska nogometna diva imaju maksimalnih šest bodova, a u tom sjajnom ambijentu, na velikoj pozornici, može se očekivati velika bitka za prestiž.
- To su najveće utakmice, za svakog igrača poseban motiv i gušt.
Juventusu će nedostajati ozlijeđeni Patrick Vieira, a Bayern je manje-više u punom sastavu.
- Bez obzira na taj problem, Juventus je trenutačno moćan i siguran sam da ćemo slaviti u Allianz areni - kaže Kovač.
Još se ne zna hoće li Capello na travnjak poslati Kovača (posljednjih nekoliko utakmica sjedio je na klupi, nap. a.), no možda se Mister i odluči za našeg igrača, koji vrlo dobro poznaje Bayernove napadače.

Usamljeni Ronaldinho
Iako Ronaldinho i dalje blista i oduševljava gdje god se pojavi, Barcelonina obrana je poput uplašene i neodlučne djevice. A hoće li igrači atenskog Panathinaikosa (sigurno će igrati Galinović i Šerić, a malo teže Bišćan i Andrić) to iskoristiti vidjet ćemo večeras. Od ostalih naših igrača, Butina, I. Leko i Balaban igraju u Beču protiv Rapida i traže bodove vrijedne trećeg mjesta. Klasnić zbog crvenog kartona ne igra za Werder.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije