Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Queiroz: Bit ćemo odgovorni prema Ronaldu

Cristiano Ronaldo
Reuters
10.11.2009.
u 18:32

U subotu će u Lisabonu nogometne reprezentacije Portugala i Bosne i Hercegovine odigrati prvu od dvije dokvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo iduće godine.

Uzvrat će uslijediti u srijedu (18. studenoga) u Zenici, a trenutačno je glavno pitanje hoće li u tim ogledima nastupiti i službeno još uvijek najbolji svjetski nogometaš Cristiano Ronaldo.

Iako se u jednom trenutku činio izgubljenim za te oglede, zbog aktualne ozljede gležnja desne noge, ali i zbog pritiska njegova kluba, madridskog Reala da mogućim nastupima riskira daleko veću stanku, u utorak je Cristiano Ronaldo ipak krenuo prema Portugalu, gdje će se staviti na raspolaganje tamošnjoj liječničkoj ekipi.

- Shvaćam Real Madrid i njihovu brigu za igrača, no nije mi jasno da sumnjaju u nas. Moglo se osjetiti da sebe stavljaju ispred svega, a u ovom kontekstu klupski interesi ne smiju biti na prvom mjestu. Na prvom mjestu je Cristiano Ronaldo i naravno da ćemo ga tretirati kakva bude situacija, odgovorno i ozbiljno - rekao je izbornik Portugala Carlos Queiroz, koji je tijekom karijere radio i kao trener madridskog kluba.

- Stavio sam ga na popis igrača, jer još uvijek mislim da može pomoći. Dakako, posljednju riječ će dati liječnici i ako ne bude mogao igrati, Cristiano Ronaldo neće igrati. Definitivno ga nećemo gurati u igru, ako ne može normalno odraditi utakmicu. No, Real ga isto tako nije smio zadržati samo za sebe i odbijati time reprezentaciju - završio je Queiroz.

U utorak poslijepodne ili navečer očekuje se dolazak Cristiana Ronalda u Portugal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije