Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gotova igračka karijera

Puyol ipak ide u mirovinu, Barcelona mu ponudila funkciju

Carles Puyol
Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
30.05.2014.
u 18:39

- Puyol će biti blizu svim našim momčadima, svim uzrastima. Pokušat ćemo iskoristiti njegovo iskustvo i učiti druge

Carles Puyol na kraju sezone oprostio se od Barcelone, istekao mu je ugovor, a on je planirao otići u neki manji klub i nastaviti karijeru. Ipak, sada je odlučio otići u igračku mirovinu, a preuzet će funkciju u Barci. Od sada će biti pomoćnik sportskog direktora kluba Andonija Zubizarrete.

- Želim zahvaliti Barceloni na svemu, a pogotovo na ovoj najnovijoj prilici. Kao igrač sam davao sve od sebe, a nastavit ću tako raditi i dalje. Trebam još malo odmora, da sredim ozljedu koljena, a zbilja sam uzbuđen zbog ovog novog poglavlja, rekao je Puyol.

Njegova funkcija još nije skroz definirana, ali Zubizarreta je pokušao barem malo pojasniti što će bivši kapetan raditi.

- Puyol će biti blizu svim našim momčadima, svim uzrastima. Pokušat ćemo iskoristiti njegovo iskustvo i učiti druge. On će sudjelovati u svim klupskim projektima. Za nekoliko godina ponovno ćemo sjesti i odlučiti što mu najbolje odgovara.

>>Halilović i službeno igrač Barcelone: Evo što je prvo rekao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije