Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIOPĆENJE RIJEKE

Punčecu financijska kazna, ali se vraća u momčad i konkurira za utakmicu s Dinamom

Roberto Punčec
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
29.08.2018.
u 14:01

Roberto Punčec će biti financijski kažnjen sukladno disciplinskom pravilniku i u srijedu popodne vraća se redovitom treningu te će konkurirati za nedjeljni ogled protiv Dinama u Maksimiru

Ishitrenim i nedopustivim verbalnim ispadom prema treneru Matjažu Keku nakon utakmice s Istrom 1961 u šestom kolu HHL-a, Roberto Punčec ogriješio se o disciplinski pravilnik, poručili su iz Rijeke.

Nakon razgovora s odgovornim osobama u klubu, te njegove isprike treneru i stručnom stožeru, Roberto Punčec će biti financijski kažnjen sukladno disciplinskom pravilniku i u srijedu popodne vraća se redovitom treningu te će konkurirati za nedjeljni ogled protiv Dinama u Maksimiru, napominju iz kluba.

Ključne riječi

Komentara 3

IS
istina00
14:17 29.08.2018.

haha, kek napunio gaće pred dinamom i vraća punčeca u kadar

GI
gismund
15:22 29.08.2018.

e moj kek, ovako se ekspresno gubi autoritet među igračima...opalit ga po džepu pa ga na mjesec dana staviti da samo trenira bez nastupa. sad je samo pitanje tko je sljedeći i što će napraviti?!

MV
Mijat vrdoljak
14:45 29.08.2018.

Jadno, za ovakav ispad seli se u drugu momčad najmanje četiri tjedna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije