Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
europska liga

Pun Poljud: Torcida će napraviti sjajno ozračje

Torcida
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
06.08.2014.
u 08:40

U ponedjeljak je Tudor igrače poveo brodom na Paklinske otoke na tzv. teambuilding. U momčadi je sjajno ozračje

Četvrtak je označen kao veliki dan, u Poljudu su uzvrat 3. pretkola Europske lige, susret s kazahstanskim Šahterom, shvatili mobilizirajuće. Pozitivno ozračje vraćeno je više nego solidnom igrom protiv Slavena Belupa. Već dugo oko Hajduka vlada ona da je tako malo dovoljno za sreću. Optimizam buja kao kvasac, nema onog koji ne vjeruje da će Hajduk nadoknaditi poraz 2:4 iz prve utakmice.

- Nemaju oni pojma, zabit ćemo im četiri komada, a njima neće ići prekidi kao što su im išli tamo - govori nam navijač Ante, koji je na praznični dan pohitao prema Poljudu kako bi kupio ulaznice za uzvrat.

Dvojbi nema, na stadionu će biti oko 25 tisuća ljudi.

Povicima "Idemo dalje!" navijači su ispratili svoje miljenike nakon pobjede nad Slavenom.

Trener Igor Tudor svjestan je svih mana i vrlina, zna da je Šahter neugodan protivnik i da posebnu pozornost treba posvetiti prekidima. Pa nakon izvođenja auta Hajduk je u Karagandi primio dva gola. Ali, isto je tako svjestan da je motiv njegovih igrača velik. A dodatno ga je povećao popularnim "teambuildingom" na Paklinskim otocima. Tudor je u ponedjeljak igrače poveo brodom na izlet.

Nikola Pokrivač govorio im je kakvo ih ozračje čeka u Poljudu, ali jedno su priče, a drugo stvarni doživljaji. Bit će vrelo, ne samo u zraku, a Šahter od goropadnog domaćina uoči gostovanja u Poljudu pretvaraju u kantu za napucavanje.

>> Pokrivač: Upoznao sam suigrače sa atmosferom na Poljudu

Komentara 31

DI
diskasting
11:23 06.08.2014.

vidim da je blokirano komentirati na vapaju dinamovih igrača a ovdje se može komentirati, samo naprijed hajduk , sve najbolje pun poljud atmosfera za pamćenje takvu atmosferu mi u zagrebu nećemo tako skoro vidjeti , zbog ovih lešinara u klubu i to što imaju svojih 100 pačenika na stadionu dok se cijeli ZG odrekao odlazka na stadionu zbog većeg cilja i odlaska mamića pozdrav nemojte zamjeriti jacku on je dupelizac spada među onih 100 ljudi u ZG kaj podržavaju svog velikog jugoslavenskog vođu!

MA
mamarti
17:26 06.08.2014.

jack dođi vidi i doživi pa onda daj komentar

Avatar mlijeko
mlijeko
11:28 06.08.2014.

Kada pročitate članak o Dinamu i Hajduku imate dojam da je Hajduk pobjedio u gostima a Dinamo izgubio jer sve je upravo tako napisano. Hajduk mora pobjediti s 2:0 da bi prošao dalje što s ovom obranom izgleda nemoguće dok je Dinamu dovoljno i nerješeno...ali.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije