Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBALIA - DRAGOVOLJAC 3:0

Pudar: Ostanak u ligi je utopija

pudar
pudar
16.10.2010.
u 18:41

HNK Cibalia je u Vinkovcima u borbenoj utakmici na iznimno teškom terenu savladala novaka u ligi NK Hrvatski Dragovoljac sa uvjerljivih 3:0 golovima Prgometa, Kresingera i Bartolovića.

Iz utakmice Cibalije i Hrvatskog dragovoljca ostat će upamćena samo pobjeda Cibalije i upisana tri nova boda. Dvije momčadi odigrali su jednu ispodprosječnu utakmicu po veoma teškom i mokrom terenu u kojoj je domaća momčad došla u vodstvo odmah poslije prve prilike. Nakon vodstva domaći igrači kontrolirali su utakmicu sa ne previše pokušaja da ugroze gol gostiju.

U isto vrijeme gostujući igrači nisu imali snage da ozbiljnije zaprijete vrataru Matkoviću. Utakmica je riješena u 75. minuti kada je golom Kresingera domaća momčad povela sa 2:0. Do kraja utakmice Bartolović je za svoju momčad postavio konačan rezultat kada je sa ruba kaznenog udarca pogodio gornji desni kut gostujećeg vratara Čovića. Sigurna i lagana pobjeda Cibalije mnogo će značiti momčad Stanka Mršića pred slijedeće kolo kada u Vinkovcima gostuje Hajduk.

Nakon utakmice trener NK Hrvatskog Dragovoljca Ivan Pudar na tiskovnom konferenciji istaknuo je neiskustvo vlastitih igrača kao glavni razlog lošeg rezultata.

- Smatram da smo danas bili bolji od Cibalie, ali mladost i ne kvaliteta moje momčadi kao i greške koje smo činili doveli su do rezultata od 3:0. Kontrolirali smo igru imali smo više posjeda lopte te 4 izgledne prilike, ali ih nismo iskoristili. Ostanak u ligi je utopija, ali cilj mi je napraviti dobru igru da bi se mogli što prije vratiti u prvu ligu - zaključio je Pudar.

Trener HNK Cibalie Stanko Mršić istaknuo je kako je očekivao ova tri boda i kako je Cibalia pametnom igrom došla do pobjede.

- Vidjeli smo danas rastrčani Dragovoljac, opasan sa tri špice,a nas je rani gol držao cijelu utakmicu. Mi smo odigrali jednu od najangažiranijih utakmica i praktično smo postigli tri gola iz dvije prave prigode. Sada sa ova tri boda spremno i rasterećeno čekamo Hajduk - zaključio je Mršić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije