Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD STARTA PROBLEMATIČAN

PSV raskinuo ugovor s dopingiranim Brazilcem

Jonathan Reis
AFP
24.01.2010.
u 20:07

PSV, vodeća momčad nizozemskog nogometnog prvenstva, najurila je brazilskog napadača Jonathana Reisa nakon što je dotični pao na doping testu.

Reis se uz petodnevno zakašnjenje vratio u momčad s odmora u domovini, a odmah po dolasku njegov je angažman na treninzima ocijenjen ispodprosječnim. U klubu su ga odlučili testirati, a nakon što su nalazi dokazali da se 20-godišnjak nalazi pod utjecajem zabranjenih supstanci, a potom i da odbija pomoć kluba, odlučeno je da se petogodišnji ugovor raskine.

Reis je u Eindhoven stigao iz Atletico Minerira 2007. godine, a već po dolasku pažnju je plijenio neprofesionalnim ponašanjem.

Ove je sezone postigao tri pogotka u dvanaest prvenstvenih utakmica za PSV.

Ugovor s PSV-om vrijedio mu je do kraja lipnja 2012. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije