Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILA NA SUDU

Influencerica uznemiravala zvijezde Premierlige: 'Uzimam tablete za smirenje. Zna gdje živim'

Instagram
26.05.2023.
u 12:46

Dvojica nogometaša obratili su se sudu nakon što ih 22-godišnjakinja nije pustila na miru

Mlada 22-godišnja influencerica na Instagramu Orla Sloan otišla je predaleko pa je završila na sudu s optužbama da je uznemiravala nekoliko zvijezda engleske Premier lige. U javnost su dospjela dva imena: Billy Gilmour koji nastupa za hit momčad Brightona te Mason Mount, engleski reprezentativac i član Chelseaja. 

Billy Gilmour, škotski reprezentativac i član Brightona, upoznao je Sloan na kućnoj zabavi i vjerojatno se gorko pokajao. Sloan ga je istraumatizirala neprestanim slanjem poruka, ali i lažnim optužbama da je zatrudnjela nakon seksualnog odnosa s njim, javlja britanski tabloid Daily Mail.

Gilmour je bio zabrinut za vlastitu sigurnost pa je razgovarao s upravom kluba koja je odlučila podignuti razinu sigurnosti oko trening kampa, ali cijela situacija je loše utjecala na nogometaša. 

- To je imalo negativan utjecaj na mene i moju izvedbu na nogometnom terenu. Nisam mogao spavati, morao sam uzimati tablete za spavanje - rekao je Gilmour na suđenju.

GALERIJA Guardiola za Kovačića daje 60 milijuna eura?

1/4

Mason Mount spavao je s njom jednu noć, a ova ga mjesecima nije ostavljala na miru. Navodno je 21 put promijenila broj mobitela kako bi ga mogla dobiti na telefon, iako ju je uporno blokirao. 

- Ona zna gdje živim, gdje treniram. Bio sam zabrinut da bi se mogla pojaviti u trening-kampu jer nije mogla stupiti u kontakt sa mnom - svjedočio je Mount.

VEZANI ČLANCI:

Orla Sloan je na kraju prihvatila optužbe za uznemiravanje dvojice nogometaša. 

 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije