Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katarski milijuni

PSG za Modrića sprema ponudu koja se ne odbija

'Tottenham Hotspur\'s Luka Modric celebrates scoring his sides\' second goal  Photo: Press Association/Pixsell'
'Stephen PondPress Association/Pi'
27.04.2012.
u 15:10

Trener Carlo Ancelotti i bogati katarski vlasnici žele stvoriti momčad koja će moći konkurirati najjačim momčadima u Ligi prvaka

Francuski PSG pokušat će na ljeto dovesti Luku Modrića u svoje redove, piše engleski Telegraph.

Iako je Harry Redknapp nedavno izjavio da ni ovo ljeto neće pustiti Balea i Modrića, Parižani su uvjereni da Spursi neće moći odbiti njihovu ponudu. Trener Carlo Ancelotti i bogati katarski vlasnici žele stvoriti momčad koja će moći konkurirati najjačim momčadima u Ligi prvaka, a upravo u našem reprezentativcu vide ključnog igrača u tom ostvarenju. Telegraph navodi da Spursi za Modrića traže 48 milijuna eura, što PSG-u ne bi trebalo biti veliki problem.

S obzirom na to da će Redknapp vjerojatno preuzeti Englesku, lako je moguće da i Modrić napusti klub.

Ključne riječi

Komentara 4

LT
lini tovar
15:15 27.04.2012.

48M za njega !? ljudi aj ne pisite gluposti...

Učitelj
15:41 27.04.2012.

koliko pred-asistencija je imao ove sezone?

IN
intersanctum
17:07 27.04.2012.

ovaj trol vrijedi 48 milja pa koliko onda vrijedi igrac koji ima 20 do 30 asistencija u sezoni ako ocvaj vrijedi skoro 50 milja, pola milijarde :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije