Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEYMAR ZABIO DVA

PSG uvjerljiv, Cavani se upisao u povijesne knjige

PSG Edinson Cavani
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
27.01.2018.
u 19:12

Ibrahimoviću može biti utjeha kako je 156 golova zabio u svega 180 nastupa, dok je Cavani za 157 pogodaka trebao 227 nastupa

U susretu 23. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na Parku prinčeva pobijedio Montpellier 4-0, a susret je obilježio rekord urugvajskog napadača Edinsona Cavanija.

Urugvajac je u 11. minuti postigao prvi pogodak na utakmici što je bio njegov 157. gol u dresu pariškog kluba čime je postao najbolji strijelac u povijesti kluba. Cavani je do sada dijelio prvo mjesto zajedno sa Zlatanom Ibrahimovićem, a od subote je sam na vrhu.

Ibrahimoviću može biti utjeha kako je 156 golova zabio u svega 180 nastupa, dok je Cavani za 157 pogodaka trebao 227 nastupa. Na trećem mjestu klupske ljestvice strijelaca je Portugalac Pedro Pauleta sa 109 golova, četvrti je Francuz Dominique Rocheteau (100), a u TOP pet je i Alžirac Mustapha Dahleb (98).

PSG Edinson Cavani
1/9

Golove u novoj pobjedi pariškog kluba zabili su i Neymar (40-11m, 82), te Angel di Maria (70).

PSG vodi na ljestvici sa 59 bodova, Lyon je drugi sa 48 bodova, treći je Marseille sa 47 bodova, a četvrti Monaco sa 46 bodova.


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije