Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PSG - BAR 2:2

PSG u posljednjim sekundama stigao do remija s Barcom!

'Paris St Germain's Ezequiel Lavezzi (L) celebrates with team mates after scoring the first goal for the team during their Champions League soccer match against Valencia at the Parc des Princes stadi
Reuters/Pixsell
02.04.2013.
u 20:30

Katalonci su imali 2:1 pobjedu u džepu kada ih je u trećoj minuti nadoknade šokirao Matuidi

Nogometaši Barcelone u utakmici punoj preokreta remizirali su kod PSG-a (2:2). Katalonci su dva puta vodili, ali je uporni Pariz u posljednjim sekundama utakmice stigao do izjednačenja.

>>> Bayern slavio 2:0 protiv nemoćnog Juvea, Mandžo asistirao!

>>> PSG u posljednjim sekundama stigao do remija s Barcom!

PSG je otvorenog garda krenuo u utakmicu s Davidom Beckhamom u prvom sastavu i dominirao na početku. S druge strane, na klupi Barcelone je konačno bio i Tito Vilanova, glavni trener koji je stigao s liječenja u SAD-u.

Domaćini su prvu priliku imali već u petoj minuti kada je Lavezzi pogodio vratnicu. Samo pet minuta kasnije Pastore je opasno tukao iz daljine da bi nakon toga Ibrahimović na muke stavio Valdesa nakon slobodnjaka.

No, kako je igra odmicala pritisak PSG-a je popuštao što su Katalonci iskoristili u 38. minuti. Alves je lijepo pronašao Messija koji je iz voleja matirao Sirigua. Bilo je to sve od argentinskog čarobnjaka budući da je zbog ozljede gležnja u poluvremenu morao ostati u svlačionici.

Igra se nakon toga smirila do posljednjih 15 minuta. Deset minuta prije kraja Ibrahimović je pokupio ostatak nakon što je Valdes skinuo udarac Thiagu Silvi. Iako se visoki napadač vidno nalazio u zaleđu, sudac Stark je pokazao na centar i PSG je izjednačio.

No, domaćini nisu dugo izdržali. U 89. minuti Sirigu ruši Sancheza u šesnaestercu, a siguran izvođač je bio Xavi za 2:1. I kad se činilo da Katalonci kući idu s pobjedom ukazao se Matuidi koji je pogodio za konačnih 2:2.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije