Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGUE 1

PSG preokretom do pobjede na Parku prinčeva protiv Lyona

UEFA Champions League football match - Club Brugge KV vs Paris Saint-Germain (PSG)
Jean Catuffe/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
19.09.2021.
u 23:28

PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda

Nogometaši PSG-a svladali su u 6. kolu Francuske lige kod kuće Lyon s 2-1 golom Maura Icardija u trećoj minuti sudačkog dodatka.

U prvoj Messijevoj utakmici na Parku prinčeva Lyon je skoro pokvario slavlje domaćih navijača, pa su gosti vodili od 54. minute i gola Paquete. Neymar je izjednačio iz penala u 66. minuti, a u 93. je Icardi iskoristio dodavanje Mbappea. 

PSG je ostao maksimalan sa svih šest pobjeda.   

Ranije je Marseille slavio na Velodromeu protiv Rennesa s 2-0 golovima Denga (48) i Harita (71). Duje Ćaleta Car je ostao na klupi. 

Ključne riječi

Komentara 1

AJ
Admine jebiti zelenski mater.
09:05 20.09.2021.

Trener PSG,je u 76 minuti poslo Messija na klupu,bas cudno? Ja mislim da ovaj Messi nece docekati Bozic u PSG,eto toliko on vrjedi.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije