Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rizičan susret

PSG poslao upozorenje: Pariški huligani dolaze u Zagreb!

PSG (1)
PSG fans Facebook
21.10.2012.
u 21:50

"Naš klub apelira na poduzimanje svih potrebnih mjera kako bi se spriječili incidenti"

Francuski doprvak PSG poznat je po tome da muku muči s problematičnim i ekstremnim navijačima, a upravo zbog toga nisu željeli organizirati njihov dolazak u Zagreb na utakmicu trećeg kola Lige prvaka između Dinama i PSG-a, koja se igra u srijedu. Taj susret označen je kao rizičan i svi strahuju od možebitnih izgreda. Ipak, njihovi navijači dolaze u Zagreb, a francuski klub poslao je upozorenje hrvatskim vlastima jer će u hrvatsku metropolu stići njihovi huligani.

"Unatoč našoj odluci da ne organiziramo putovanje navijača u Zagreb, do nas dopiru glasine zbog kojih se pribojavamo da će stotinjak ljudi, koje smatramo potencijalnim izgrednicima, otputovati u Zagreb u svom aranžmanu. PSG je upozorio hrvatske vlasti na tu prijetnju. Naš klub apelira na poduzimanje svih potrebnih mjera kako bi se spriječili incidenti"

Ključne riječi

Komentara 7

TW
Tex_Willer
09:46 22.10.2012.

ima i u zagrebu dovoljno huligana

KV
kvatrić
10:20 22.10.2012.

I u samom srcu kulturne, civilizirane, napredne itd. Europe postoje huligani?! Tko bi rekao. Ovdje nas naši kompleksaši i sitne duše uvjeravaju da huligani postoje samo u Hrvatskoj, nad kojima se "kulturna" zgraža. Kad ono, ni manje ni više nego iz Pariza nam stižu opasni huligani. O makljaži u Dortmundu da ne pričamo. Ali hrvatskim ovcama će i dalje BBB biti glavni problem države. Jer tako kažu mediji...

AY
amsterdam yoca
08:27 22.10.2012.

Evo našoj bagri opravdanje za nerede...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije