Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJNJE MJERE

PSG neće navijačima prodavati ulaznice za gostujuće utakmice

Huligani Austrija
Reuters
02.03.2010.
u 13:58

Robin Leproux, predsjednik francuskog ligaša PSG-a, objavio je stajalište pariškog kluba po kojem više neće prodavati ulaznice svojim navijačima za gostujuće nastupe.

Navijači PSG-a su zadnjih godina mnogo puta izazivali izgrede, a posljednji su izveli uoči početka nedjeljne utakmice Le Championnata u kojoj je Marseille pobijedio njihovu momčad u Parizu 3:0.

Prije tog ogleda su se međusobno sukobile frakcije huligana PSG-a, a osim nekoliko ozlijeđenih, još je uvijek u kritičnom stanju jedan 38-godišnjak koji se zbog teških ozljeda glave bori za život.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
kajinx
15:41 02.03.2010.

Dinamo, tako se to radi !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije