Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prelasci

PSG je spreman dati Sneijderu šest milijuna eura plaću

'Netherlands\' soccer players Mark van Bommel, Arjen Robben and Wesley Sneijder attend a training session during Euro 2012 at Wisla stadium in Krakow, June 10, 2012.     REUTERS/Pawel Ulatowski (POLAN
'PAWEL ULATOWSKI'
09.12.2012.
u 18:09

Dugo je trajala priča o Wesleyu Sneijderu i njegovu odnosu s Interom.

Nizozemac u posljednje vrijeme ne igra jer je odbio potpisati produljenje ugovora u kojem mu Inter nudi znatno manju plaću nego što je imao dosad. Inter mu nije dopustio igrati dok taj ugovor ne potpiše i bilo je jasno je da odlazi. No, nije se znalo kamo će jer Sneijder je inzistirao na godišnjoj plaći od šest milijuna eura. Željeli su ga Manchester United i City, Milan, ali čini se da, prema pisanju talijanskih medija, odlazi u PSG.

Bogati pariški klub trebao bi s Nizozemcem potpisati ugovor u siječnju kada počinje prijelazni rok. Njima godišnja plaća od 6 milijuna nije predstavljala problem. (rj)

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nini istrijan
07:56 10.12.2012.

U tisku se svasta pise jer i papir i usi trpe puno toga. U francuskom tisku se moze procitati da je Pep Guardiola bio na sastanak u Quatar u vezi ugovora sa PSG-m. Sve to treba uzeti sa dozom sumnje sto bi se reklo odbijemo 50% a onda o ostatku razmisljamo. Ono sto moze govoriti Sneideru u prilog je da je on vrlo dobar prijatelj(privatno) sa Ibrom i da je Zlatanova zelja bilo odavno da igraju zajedno. Zato ce biti vrlo interesantno sto ce od tih svih glasina na kraju ispasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije