Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAVLJA MARCA

Prvotimac Reala pozitivan na koronu: Radi li se o Modriću?

Luka Modrić
EXPA/Pixsell
01.11.2020.
u 21:13

I ostatak momčadi "Kraljevskog kluba" u nedjelju je prošao novo testiranje kako bi se otkrilo ima li još koji slučaj zaraze.UEFA zahtijeva PCR test dan ili dva prije svake utakmice Lige prvaka

Prvotimac Real Madrida pozitivan je na koronavirus i njegov nastup u susretu Lige prvaka protiv Intera u utorak je upitan, objavila je Marca.

Identitet igrača još nije otkriven, ali ako će i njegov drugi test biti pozitivan, neće moći igrati protiv Intera.

I ostatak momčadi "Kraljevskog kluba" u nedjelju je prošao novo testiranje kako bi se otkrilo ima li još koji slučaj zaraze.

UEFA zahtijeva PCR test dan ili dva prije svake utakmice Lige prvaka.

Dodajmo kako je Interov branič Milan Skriniar ranije ovog tjedna bio negativan na koronavirus, ali je upitan nastup Romelua Lukakua zbog ozljede.

Nakon prva dva kola B skupine Lige prvaka Real Madrid je na začelju s jednim bodom, dok Inter ima dva boda kao i Borussia Moenchengladbac. Na vrhu je Šahtar sa četiri boda.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije