Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pali crveni vragovi

Prvo veliko iznenađenje: Jelavić i društvo srušili Manchester United!

'Everton\'s Nikica Jelavic (2nd L) celebrates his goal against Liverpool with teammates during their FA Cup semi-final soccer match at Wembley Stadium in London April 14, 2012.   REUTERS/Darren Staple
'DARREN STAPLES'
20.08.2012.
u 22:59

Hrvatski je napadač u igri bio od 90. minute kad je zbog lakše ozljede zadnje lože izašao iz igre lagano šepajući.

Nikica Jelavić i njegovi suigrači iz Evertona pobrinuli su se za prvo veliko iznenađenje u novoj sezoni engleske Premijerne lige. Na svom su Goodison parku pobijedili veliki Manchester United pogotkom Fellainija u 57. minuti. Nikica Jelavić nije se upisao u strijelce, ali odigrao je solidnu utakmicu, a teren je napustio u 90. minuti lagano šepajući i držeći se za zadnju ložu lijeve noge. Ali, prema njegovom skakanju nakon utakmice i proslavi pobjede izbornik Igor Štimac može mirno spavati jer očito ništa ozbiljnije nije posrijedi.

Bio je ovo četvrti poraz Manchester Uniteda na otvaranju nove sezone otkako se igra Premijerna liga i prvi nakon 2004. godine, a utješna za njih može biti statistika da su u dva od tri puta kad su poraženi u prvom kolu na kraju bili - prvaci. Štoviše, jedini su u povijesti Premijerne lige koji su nakon uvodnog poraza bili prvaci. I to u sezonama 1992/93. te 1995/96.

Dodajmo i da su se u redovima Uniteda predstavila i velika ljetošnja pojačanja, Kagawa je igrao od prve minute, a Van Persie je ušao nedugo nakon što je momčad Sir Alexa Fergusona primila pogodak, ali bio je praktički nevidljiv...

Komentara 7

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
23:15 20.08.2012.

Igrač utakmice - Fellaini. Zvijer. Velika opasnost nam prijeti od Belgije u kvalifikacijama, više se njih bojim nego Srbije.

NJ
njuka
23:19 20.08.2012.

Tako je Fellaini pa kapetan ManCityja pa kapetan Arsenala pa Hazard ako se nešto ne promijeni biti će to laki bodovi za Belgiju. Trebali bi strahovati i od Makedonije...

JA
JackRussell
11:29 21.08.2012.

Sad će ovi smiješni novinarčići odmah napisati "kraj prvenstva, Man City ponovno prvak"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije