Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKSKLUZIVNO ZA VL: GARI KASPAROV

Prvi sam stao uz Hrvate u ratu sa Srbima, a Milanović mi je odmah dao putovnicu. Đokoviću sam objasnio kako se ubija u Ukrajini

10.07.2022.
u 21:26

Najveći šahist svih vremena, ruski disident, hrvatski državljanin te neumoljiv i neumoran Putinov kritičar govori ekskluzivno za Večernji list te u velikom intervjuu otkriva kako je završio u Hrvatskoj, tko ga je spasio i što još možemo u ovom ratu očekivati od Vladimira Putina. Govori o hrvatskim sportašima i odgovara Novaku Đokoviću kojeg smatra produktom društvene zatupljenosti.

Komentara 26

Avatar Payback
Payback
22:20 10.07.2022.

Gasparov je veliki covjek, genijalac i mozemo biti ponosni da voli Hrvatski i ima nase drzavljanstvo!

MI
Mislav28
23:10 10.07.2022.

Pravi čovjek.

Avatar horuk
horuk
11:22 11.07.2022.

U vezi Djokovica je apsolutno u pravu. Jeste da je Djokovic pola Hrvat pola Crnogorac ali socijaliziran kao Srbin (takvi su cesto najzesci). I stvarno Djokovic djeluje kao da je jako podlegao "drustvenoj zatupljenosti". Ivanisevic mu tu nazalost ne mozee puno pomoci ni njegov IQ nije puno veci od broja mu cipela. Nasla se dvojica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?