Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Olić

Prvi sam napadač Bayerna, u petak rušimo Mourinha

Ivica Olić
Reuters
10.08.2010.
u 10:35

Nikad se u nogometu ne zna, ali volio bih se od reprezentacije oprostiti najmanje s polufinalom Eura u Poljskoj i Ukrajini.

Ivica Olić je sjajno raspoložen. Kao da još živi u proljetnoj Bayernovoj bajci. Iako se negdje dalo pročitati da je Van Gaal izjavio kako nema prvog napadača, kako svi kandidati startaju s istih pozicija.

– Da, i ja sam to čuo, no situacija je ipak malo drukčija. Trener vrednuje minuli rad i ja sam u ovom trenutku njegov prvi izbor. No, kako nema Robbena dva mjeseca, igrat ću na njegovoj poziciji, dakle na desnom krilu, pa će Klose igrati u špici, a Müller iza njega – objašnjava Ivica Olić.

U nogometu uživa, a vjeruje da može ponoviti sezonu iz snova:

– Sjajno se osjećam, na treninzima i na pripremnim utakmicama vidim da sezona može ponovno biti sjajna.

U trenucima kada je primao nagradu za najboljeg nogometaša Hrvatske 2009. godine u izboru Večernjeg lista, Ivica Olić rekao je da ulazi u posljednji reprezentativni ciklus.

– Nikada u životu ne možete ništa sa sigurnošću tvrditi, ali ja sam u godinama kada se bliži kraj karijere. Ali volio bih se od reprezentacije oprostiti velikim rezultatom, a mislim da je Euro 2012. godine idealna prilika za to.

Prvo su kvalifikacije, zar ste toliko sigurni da ćete biti na Euru.

– Imamo odličnu reprezentaciju, a Grci, Izraelci i Letonci, iskreno, ipak nisu top topova. Nikoga u životu nikada nisam podcijenio, ali mislim da nas ne mogu zaustaviti na putu do Poljske i Ukrajine. A ondje možemo otići korak dalje nego na prošlom Euru. Da, do polufinala najmanje.

U petak 13. kolovoza Bayern i Real igrat će prijateljsku utakmicu u čast Franza Beckenbauera koji napušta predsjedničku funkciju u ponosu Bavarske.

– Bit će to veliki dan, a svi smo motivirani da srušimo Josea Mourinha i uzvratimo mu za poraz u finalu Lige prvaka.

Komentara 3

OB
-obrisani-
11:53 10.08.2010.

Zasto Flak prenosi ono sto nije istina.... Olic je rekao da ga mzda proglase za prvog napadac.... Ajmo malo pretjerivati...

OB
-obrisani-
12:25 10.08.2010.

Prvi sam napadač Bayerna, u petak rušimo Mourinha slično kao što smo za vrijeme World Cupa u JAR-u rušili sve rekorde u ispijanju Ožujskoga piva uz stalno gledanje i praćenje najboljih nogometaša svijeta na programu HRT 2...

OB
-obrisani-
13:17 10.08.2010.

Ti jodlar,ne laprdaj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije