Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bayern

Prvi put od 1999. čak osam Nijemaca u prvoj postavi

Olić Van Gaal
AFP
23.08.2010.
u 10:30

Hoeness je uvijek maštao o momčadi s nadimkom FC Deutschland, sada ga je nizozemski trener približio tom snu.

Van Gaal sve više svira po željama Bayernovih čelnika koji su se posljednjih godina ponovo vratili njemačkim igračima budući da su sa skupim stranim pojačanjima imali polovičan učinak.

U prvoj postavi Bavaraca na startu Bundeslige bila su čak osmorica Nijemaca: Butt, Lahm, Badstuber, Schweinsteiger, Müller, Kroos i Klose te mladi Contento.

Van Gaal obožava raditi s njemačkim igračima: "Disciplinirani su i imaju puno volje za radom.". Godinama je sportski direktor Uli Hoeness maštao o momčadi s nadimkom FC Deutschland, Hitzfeld, Magath i Klinsmann nisu mu mogli ispuniti tu želju, sad ga je Nizozemac približio snu.

– Nismo to planirali. Zna se da uvijek moraju igrati najbolji, ako je to u nekom trenutku Nijemac, odlično! Kad imamo dvojbe pri kupnji igrača, Nijemci će uvijek imati prednost – priznaje Hoeness.

Ključne riječi

Komentara 5

BO
bomba
11:47 23.08.2010.

Igraće nijemci dok ne zagusti, a onda nastupaju stranci da vade vruć krumpir.

VA
Vatrenko
13:03 23.08.2010.

...uvijek cemo uzeti prije njemca nego bilo sto drugo: Mesut Oezil, Mario Gomez, Sami Khedira, Lukas Podolski, Contento, Boateng, itd... A netko sa imenom Schmit ili Majer iz Austrije necemo, ipak su to stranci...

BO
bomba
14:20 23.08.2010.

FC Bayern zvat će se FC DEUTSCHLAND. Reprezentacija Njemačke zvat će se FC AUSLANDER.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije