Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'GRUBE POGREŠKE'
Povratak na članak

Prvi put donijeli ovakvu odluku: Dvojica sudaca više neće suditi na utakmicama u organizaciji HNS-a

Želimo ovim putem cjelokupnoj sportskoj javnosti poručiti da smo odlučni čvrsto braniti naše suce kad smatramo da su u pravu, ali i jasno priznati kad to nije slučaj. Ne smatramo da pogrešne procjene nekog suca nužno moraju izazvati teške mjere, ali isto tako svojim nepopularnim odlukama moramo odgovoriti kad imamo ovako neprihvatljivo suđenje - stoji u priopćenju.

Komentari 7

Avatar kvasac60
kvasac60
10:24 24.11.2022.

Bolje sude nego ovi na SP.

VL
RE
RedTree
19:12 24.11.2022.

Dovesti nekog bivšeg uglednog suca iz Njemačke, Francuske ili Španjolske i dati mu četiri godine da nam uredi suđenje skroz.

VL
SS
sokac sa drave
19:50 24.11.2022.

Pa kako sada rekli su nam da nemogu vise grijesiti jer ce im VAR pomoci i otkloniti greske.

VL
DU
Deleted user
11:14 24.11.2022.

A kad će Čulina i slični bit na dnevnom redu ili su oni puki izvršitelji volje nekog moćnijeg tko iz zavjetrine upravlja zbivanjima na terenu?

VL
ST
stefj
10:45 24.11.2022.

He, he, to je uvod u onu: kazniti ćemo jednog suca jer je Hajduku uzeo 2 boda, a ostali, koji su mu donijeli 14 bodova su OK, jer je to mainstream...

VL
18
18071976
10:26 24.11.2022.

A onaj sto je sudio Belupo Hajduk je zadovoljio kriterije? kada neće HNS da riješi slučaj samo izazivate da to riješe oni koji kriminalne rabote u HR i rješavaju , a kakvo je stanje u sudačkoj organizaciji pod vodstvom kriminalcaa Marića bojim se najgoreg , diskvalificirajte kriminalce i lopuže , zar nikog nije sram što nemamo niti jednog suca ni blizu SP , naravno da FIFA zna što se događa u HR a ovdje se okreću leđa , znam da nas ima koji leđa nećemo okretati nego ćemo upozoravati na iščašena ponašanja onih koji uništavaju HR nogomet i HR društvo !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.