Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LUKŠA JAKOBUŠIĆ
Povratak na članak

Prvi čovjek Hajduka poslao pismo navijačima: Želim gospodski, moćan i prkosan klub

- Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat - naglasio je Jakobušić

Komentari 18

BL
bluescreen
00:33 11.01.2021.

I onda dodje kup i Vinogradar i stvarnost postaje realnost.

VL
ZB
Zoki-Bijela
08:05 11.01.2021.

Pa jednostavno, odi u Dinamo

VL
AL
AlojzVjekoslav
01:08 11.01.2021.

Jakobušiću, a sta poručuješ nogometnim menadžerima koji ti sastavljaju momčad ?

VL
CR
Crocirih
03:56 11.01.2021.

Ako do svakog zida i zidića imaš ljude koji šaraju "Torcida" dok policija prolazi kraj njih i dok ti ljudi zaista misle da su zbog toga jaki nemaš nikakve mogućnosti. Ti si njima pas, oni misle da vladaju gradom. Split je tužna priča, a ti si naivan kao neka ženica iz šumskog zaseoka koja je došla u gradić da kupi pomidore.

VL
MR
mrkvax
09:17 11.01.2021.

Ovaj Skočibušić već sad je osuđen na neuspjeh...Kako od krkana možeš tražiti da budu gospoda....?

VL
Avatar feudalac
feudalac
08:31 11.01.2021.

...ahahaaaa, opet mitomanija i nerealna očekivanja. Jakobušić smanjuje primanja najboljim igračima, zapravo ih tjera iz kluba a u isto vrijeme prodaje demagogiju o velikom i moćnom klubu!? Zatim najavljuje novo i drugačije ponašanje a u isto vrijeme se dodvorava ulici. Od vatrometa se ne živi i ne igraju igrači za vatromet

VL
XN
xnet0822
06:54 11.01.2021.

Ha ha ha ha ha

VL
PE
peronja
08:50 11.01.2021.

"Želim gospodski, moćan i prkosan klub"-ovaj izgleda hoće Dinamo!

VL
CR
crocro
07:24 11.01.2021.

Gospodski, hajde, moćan - dobra želja, ali to mu znači prkosan? Ako baš želi biti prkosan, onda prije svega treba biti moćan. A to je za sada samo želja. Samo moćan i jak možeš prkositi a ostali se mogu samo izjedati od zavisti. Ali kako biti moćan i jak - na to pitanje on treba odgovoriti. Hajduk je negdje na sredini tablice s više poraza a manje pobjeda. Kako će ga pretvoriti u jakog i moćnog. Oosobno on i cijela uprava ne mogu ništa učiniti u tom smjeru jer je strategija Hajduka mijenjanje trenera kao na proizvodnoj traci od kojih se očekuje da nekim mađioničarskim štapićem vode klub iz pobjede u pobjedu. A nisu svjesni da se tako ne može naprijed. A onda im mogu pomoći laici koji ništa ne znaju o nogometu pa ih podučiti da rade sve ono što rade uspješni i da se ugledaju na uspješne. A uspješni ne samo da moraju imati dobrog trenera i stratega igre na terenu, već moraju imati fond igrača boljih, iskusnijih, ukratko kvalitetnijih koji mogu parirati ili biti bolji od igrača Dinama, Osijeka itd, tj. onih klubova koji su sada ispred njih na tablici. Možda su oni toga i svjesni, ali treba zagrabiti u vreću pa dovesti bolje igrače od dinamovih igrača, ako već pate i žele da Hajduk bude prvak a ne Dinamo. To je jedini puta da ostvare svoje snove da im Hajduk bude gospodski, moćan i prkosan. Ako to ne misle učiniti i isprazniti vreću, ako uopće imaju što u njoj, onda će i dalje sanjati ne spuštajući se na zemlju i sve druge okriviti za njihovu nemoć i nazadovanje.

VL
SS
sokac sa drave
14:38 11.01.2021.

Hajduk je tipican primjer kuda vodi nerad,fjaka i velika arogancija neke velicine koja je nestala sa nestankom naseg voljenog druga Tita.

VL
AU
austrougarskigeneral
10:11 11.01.2021.

hajduk treba vratiti uvrh skočibušić je prabvo rješenje, dosta je bilo onioh predsjednika koji su doveli loše igrace itrenere zadnjih 11 godina, klub sada gleda naprijed

VL
SU
subito
10:28 11.01.2021.

Ista demagogija već 20 godina. Zbog toga sam se i ohladio od Hajduka. Nekad bio vatreni navijač, sad jedva i simpatizer. Uvijek jalova obećanja, dodvoravanja.

VL
HR
hrvat123
08:13 11.01.2021.

Hajduk GOSPODSKI ?? ako i sala ali jako losa a uz to i prvi April je jos daljeko daklje svasta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.