Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 202
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splićani se pobunili
Povratak na članak

Prvenstvo se odgađa, Hajduk i Zagreb jedini bili protiv

Povjerenik za natjecanje Prve HNL Josip Brezni odgodio je početak proljetnog dijela prvenstva za sedam dana, pa će se utakmice 18. kola umjesto planiranog 20. veljače igrati 27. veljače. Zbog ovog pomaka, mijenjaju se i termini utakmica 25. kola za sedam dana kasnije, pa će se utakmice 25. kola igrati u srijedu 14. travnja.

Komentari 5

MI
mitar
10:43 12.02.2010.

Ja kako znam prvenstvo je bilo gotovo vec u 3. kolu.

VL
Avatar vaksalainen
vaksalainen
10:49 12.02.2010.

vidi nogometasa.... ovi ce biti prvaci europe sto posto... bolje im dajte motike i neka rade nesto kako treba

VL
ZG
zg2012
11:32 12.02.2010.

Pa naravno da su protiv. Nije uopće bitno o čemu se radi, Hajduk je uvijek protiv. Valjda misle da moraju biti u oporbi kad već ne mogu biti na čelu (ljestvice)...

VL
DU
dublue
14:35 12.02.2010.

Mislim da ce svatko razuman, uz uvjete koji su na nasim stadionima (igralistima) samo podrzati ovu odluku. Jedino onima koji zive u svom , daleko od stvarnosti, svijetu ovo moze smetati. Ali to je vec videno .Kada je rijec o dvoranskom, ono nije ukinuto samo zato sto je to JEDAN KLUB zelio . Vise je razloga za to, a medu glavnima je ozracje u sredinama gdje se odrzavalo ili zeljelo odrzati. Imali smisla sportsko nadmetanje gdje se igraci najboljeg (bez premca) kluba docekuju na takav nacin, da im se savjetuje da radi sigurnosti ostanu u hotelu. Sredina gdje izostaje odgovor vecine , na primitivno i bolesno ponasanje manjine (da li ?), ne moze biti domacin takvih okupljanja.

VL
SH
sh1nj1mae
17:03 12.02.2010.

nema smisla niti održati prvenstvo do kraja... tko će gledat taj jad i bijedu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.