Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUP NACIJA

Prve pobjede za Angolu i Alžir

Angola
Reuters
14.01.2010.
u 22:19

Domaćini kontinentalnog prvenstva Afrike, nogometaši Angole, pobijedili su pred 48.000 gledatelja na stadionu Cidadela u Luandi Malavi 2:0 u srazu drugog kola A skupine Kupa nacija.

Oba su gola djelo njihovih najboljih nogometaša, napadača Amada Flavija (48. minuta) i Goncalvesa Manucha (54.), nekoć igrača Manhester Uniteda. Flaviju je to bo treći, Manuchu drugi gol u drugom nastupu Angole na Kupu nacija.

Otpor Malavija slomili su domaći unutar samo šest minuta igre u drugom poluvremenu.

Opet očajan turnir igra po potencijalu iznimno perspektivna reprezentacija Malija, koja u napadu ima Frederica Kanoutea (Sevilla), a u veznom redu tercet izvrsnih veznjaka u Mahamodouu Diarri (Real Madrid), Mohamedu Sissoku (Juventus) i Seydouu Keiti (Barcelona).

Ovaj su put Malijci izgubili od Alžiraca 1:0. Gol odluke u 43. je minuti zabio Rafik Halliche.

Kup nacija, 2. kolo, A skupina:

Angola – Malavi 2:0 (Amado Flavio 48, Manucho 54)

Mali – Alžir 0:1 (Halliche 43)

Redoslijed: 1. Angola 4, 2. Malavi 3, 3. Alžir 3, 4. Mali 1

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije