Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Prvakinja (32) iz susjedstva umrla nakon teške bolesti: 'Radovala se i vjerovala u životnu pobjedu'

Instagram screenshot
01.02.2024.
u 17:22

32-godišnja parastolnotenisačica je bolovala od paraplegije, oštećenja motornih i senzornih funkcija u udovima. Prošle godine je na internetskoj platformi organizirana humanitarna akciju kako bi mogla na operaciju dekubitalne rane na nozi koja je koštala čak 18.530 eura.

Slobodanka Boba Gurešić, crnogorska parastolnotenisačica te višestruka državna prvakinja i osvajačica medalja na europskim sveučilišnim igrama, preminula je u četvrtak u 32. godini, objavio je Paraolimpijski savez Crne Gore.

- Zauvijek nas je napustila naša šampionka. Tvoj osmijeh, natjecateljski karakter i osvojene medalje za crnogorski paraolimpizam zauvijek će ostati u našem sjećanju. Počivaj u miru - objavili su Crnogorci na društvenim mrežama. 

GALERIJA Vatreni je postao najveći parazit u nogometu

1/5

Gurešić je devet godina bila je članica podgoričkog kluba osoba s invaliditetom Luča, a studirala je socijalnu politiku i socijalni rad na podgoričkom Fakultetu političkih znanosti, bila je i članica više udruga za osobe s invaliditetom. 32-godišnja parastolnotenisačica je bolovala od paraplegije, oštećenja motornih i senzornih funkcija u udovima. Prošle godine je na internetskoj platformi organizirana humanitarna akciju kako bi mogla na operaciju dekubitalne rane na nozi koja je koštala čak 18.530 eura.

VEZANI ČLANCI:

- Usprkos svim problemima i izazovima, višestrukim operacijama, Slobodanka se bavi sportom i paraolimpijska je natjecateljica u stolnom tenisu, raduje se životu i vjeruje da će i u ovom meču, možda i najvažnijem, uz pomoć humanih ljudi, ostvariti pobjedu - napisano je ljetos uz poziv na donacije. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije