Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igra protiv Dinare

Prvak Dinamo sutra putuje u Knin kao poklon za 100. godišnjicu

Cibalia - Dinamo (1)
Goran Ferbezar/PIXSELL
22.04.2013.
u 19:46

– U svakom slučaju sretan sam što ćemo uveličati rođendansku proslavu Dinare te se nadam kako nas čeka lijepa fešta i nogometni praznik

Novi / stari prvak Dinamo sutra putuje u Knin u kojem će u 16.30 sati odigrati prijateljski susret protiv Dinare, koja ove godine slavi stoti rođendan. Bolji poklon kninski klub nije mogao poželjeti.

– Mi smo Dinamo i želimo se u svakoj utakmici prikazati u najboljem svjetlu; tako će biti i u Kninu. Nećemo voditi igrače koji su ozlijeđeni, ali gledateljima u Kninu pokazat ćemo najbolje što imamo. Naravno, priliku će dobiti i neki talentirani mladići koji su to svojim radom sigurno zaslužili – rekao je trener modrih Krunoslav Jurčić za službenu stranicu GNK Dinama.

Dinara će tako imati priliku ugostiti maksimirski klub samo dva dana nakon što je osigurao titulu:

– Da, tako je ispalo iako je utakmica dogovorena već unaprijed dok nismo znali kada ćemo točno osigurati naslov. U svakom slučaju sretan sam što ćemo uveličati rođendansku proslavu Dinare te se nadam kako nas čeka lijepa fešta i nogometni praznik – zaključio je Jurčić.

>>Dinamo kaznio Halilovića i Rukavinu: Moraju platiti večeru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije