Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKOVAC U OSIJEKU

Prva reakcija Mije Caktaša: Poslao poruku navijačima i otkrio otkad pregovara s Bjelicom

21.01.2022.
u 15:42

Mijo Caktaš, dugogodišnji bivši igrač Hajduka i kapetan splitskog kluba od kojeg se rastao na ružan način nakon suspenzije i natezanja oko novog ugovora zbog smanjene plaće, vratio se u HNL nakon epizode u Saudijskoj Arabiji.

Mijo Caktaš, dugogodišnji bivši igrač Hajduka i kapetan splitskog kluba od kojeg se rastao na ružan način nakon suspenzije i natezanja oko novog ugovora zbog smanjene plaće, nakon epizode u Saudijskoj Arabiji vratio se u HNL

Danas je stavio potpis na ugovor s Osijekom, u Poreču ga je dočekao od uha do uha nasmijani Nenad Bjelica. 

Dobili smo njihove prve reakcije nakon obavljenog posla. Caktaš je potpisao ugovor na tri i pol godine i priključio se suigračima u hotelu 'Parentium',  pozdravio i upoznao s novim kolegama i odmah zadužio klupsku opremu za trening kao i dres s brojem 11 koji će nositi na dresu.

'Evo me, da. Hvala svima na čestitkama. Prvo ću se upoznati s novim suigračima, neki od njih su mi jako dobro poznati, posebno oni koji su mi bili suigrači. Interes trenera Bjelice i Osijeka je postojao već prošloga ljeta, tada sam se odlučio ići nekim drugim putem, ali sada su nam se želje poklopile. Jedva čekam da krenem na trening i da se priključim momčadi. To je sada najvažnije.

'Drago mi je da me navijači cijene'

'Veliko je zadovoljstvo prisutno među navijačima Osijeka koji, kao i svi u NK Osijek, vjeruju da će Mijo Bijelo-plavima donijeti puno toga dobroga u nastojanju da već u bliskoj budućnosti ostvarimo velike želje i ambicije.

Drago mi je što imaju takvo mišljenje o meni i da me cijene. Mogu samo reći i obećati da ću dati sve od sebe, svoj maksimum na terenu. Vidimo da HNL nikada nije bilo zanimljiviji i neizvjesniji, čekaju nas stvarno lijepe utakmice i veselimo se skorašnjem početku drugog dijela sezone', kazao je Caktaš. 

Spreman za ono što ga očekuje

Osijek ga je htio dovesti još prošloga ljeta, no tada je Splićanin odlučio prihvatiti unosnu inozemnu ponudu. Drugi poziv iz Gradskog vrta je spremno prihvatio kao novi izazov. Caktaš je bez oklijevanja priznao da je ranije pregovarao s Osijekom i često komunicirao s Bjelicom.

'Bili smo stalno u kontaktu Nenad Bjelica i ja, možda je to u medijima malo drukčije prezentirano, ali je to istina. Moram reći da sam imao određenih zdravstvenih, rekao bih općih problema, ali je to sada iza mene i spreman sam za ono što me očekuje. Imam iza sebe jako dobru polusezonu u Saudijskoj Arabiji, no osjetio sam da u Osijeku mogu igrati na još jednoj većoj razini, imamo se za što boriti idućih mjeseci i vjerujem da ćemo u tomu biti uspješni. Nadam se da će navijači biti uz nas, još i više nego do sada, ponovit ću kako ću od sebe dati sve što znam i mogu i vjerujem da ćemo biti uspješni', rekao je veznjak. 

Bjelica mu poželio puno golova 

Bjelica je zadovoljan, uspješno je pregovore priveo kraju, doveo u Osijek veliko pojačanje, ali i poslao poruku konkurentima za naslov prvaka. 

'Pojačavamo prije svega sami sebe, želimo biti bolji nego što smo bili do sada i sigurno je da će nam Mijo pomoći u tome. Naravno da od njega sada očekujem da se što prije adaptira na momčad koja će sa sigurno dobro prihvatiti. Želim mu prvenstveno puno zdravlja i puno golova u dresu Osijeka. I sama njegova pojava u svlačionici je svakako veliki impuls svim igračima. Donosi nam iskustvo, golove, asistencije, godine uspješnog igranja u HNL-u, neka nam samo pomogne u tim našim nastojanjima kada je riječ o ostvarenju klupskih ciljeva', smatra Bjelica. 

Caktaš će se odmah uključiti u trenažni proces.

'Već smo mu ranije poslali plan treninga koje je mogao i individualno odraditi. Posljednju je utakmicu odigrao prije desetak dana i u dobrom je stanju tako da vjerujem da bi mogao biti spreman već za prvo kolo. Znamo da je najkorisniji iza špice, na poziciji ofenzivnog veznog, znat ćemo ga zasigurno adaptirati na naš sustav', dodao je trener Osijeka. 

> Pogledajte i video iz studija Večernjeg lista:

Komentara 1

DA
Darlboro
16:27 21.01.2022.

Bravo Osijek, bravo bjelica, nadam se da će caktaš igrati bar približno kao u hajduku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije