Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Dinamo i Hajduk odigrat će maksimirski derbi na 'španjolski način'

Dinamo Hajduk
Marko Lukunic/PIXSELL
25.06.2015.
u 16:50

Sve će potrajati četiri dana, od petka 10. srpnja pa do ponedjeljka 13. srpnja

Zaprešićki Inter i Rijeka otvorit će novu sezonu Prve HNL 10. srpnja u 20 sati na travnjaku dojučerašnjeg drugoligaša. No poznate su i druge satnice prvog kola.

Sve će potrajati četiri dana, ali zato u nedjelju 12. srpnja slijedi prava nogometna poslastica. Zna se otprije da će se sučeliti Dinamo i Hajduk na Maksimiru, a sad se zna i da će vrijeme odigravanja utakmice biti 21 sat, što je prilično kasno za hrvatske prilike i više podsjeća na španjolske termine. Ali i vrlo je prikladno to vrijeme s obzirom na ljetne vrućine i brojne godišnje odmore. Posjeta bi mogla biti više nego solidna.

Što se ostalih utakmica tiče, u subotu 11. srpnja na rasporedu će biti dvije utakmice. Od 19 sati u Kranjčevićevoj igrat će Zagreb i Osijek, a od 21 sat u Puli igrat će Istra 1961 i Slaven Belupo. I za kraj, u ponedjeljak 13. srpnja od 20 sati igrat će na stadionu Park mladeži Split i Lokomotiva.

>> Odmah kreće žestoko, najveći hrvatski derbi već u prvom kolu!

Komentara 3

DA
davnor
17:20 25.06.2015.

To je bio nekad derbi danas se prisjećamo tih dana.

Avatar h.hulkic
h.hulkic
17:54 25.06.2015.

Kakve vručine.U Maksimiru je uvijek zima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije