Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UVJERLJIVA POBJEDA

Rijeka se osvetila Interu za sve 'nule' i deklasirala ga na Rujevici

Rijeka - Inter
Foto: Goran Kovacic/pixsell
1/6
19.03.2016.
u 18:49

Slavili su domaći 4:0 nakon tri uzastopna remija bez pogodaka. A sve je započeo već u četvrtoj minuti Marin Tomasov...

Nogometaši Rijeke su na Rujevici pobijedili Inter 4:0 i time prekinuli niz od tri uzastopne utakmice bez pogodaka protiv Zaprešićana. Bili su im uistinu tvrd orah, a i koštali ih ukupno šest bodova, koji bi im u ovim trenucima zlata značili u borbi za naslov.

No tako je kako je, momčad Matjaža Keka ide težim putem i nada se čudu, a sad su na svega dva boda od Dinama, uz utakmicu više. Ako ništa, barem stvaraju Modrima pritisak i ukoliko posrnu prije derbija na Rujevici u 32. kolu 20. travnja (19.00), sve će biti otvoreno. Ali, ima vremena do tog trenutka.

Što se ove utakmice tiče, sve je bilo gotovo već na otvaranju jer u četvrtoj se minuti najbolji igrač Rijeke Marin Tomasov upisao u strijelce te srušio cijeli plan Intera o bunkeru od 90 minuta, uz čekanje na priliku iz kontri i polukontri. Morali su se otvoriti, a to je bilo opasno.

Već u 18. minuti kažnjava ih Mario Gavranović te zapravo daje do znanja da je kao pojačanje pun pogodak, ali i da su tri boda praktički upisana. Ipak, u 65. je Miral Samardžić odlučio riješiti sve dileme, a Bekim Balaj samo minutu kasnije postavlja konačnih 4:0.

Sad su misli nogometaša Rijeke, njihova trenera, navijača i Uprave okrenute prema Hajduku, za kojeg se nadaju da može pronaći recept izlaska iz katastrofalne forme te eventualno iznenaditi Dinamo.

>> Ejupi s dva pogotka srušio Istru

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
19:02 20.03.2016.

Dok je tu europski trenerski guru Matjaž Keka HNK Rijeka če igrati vidnu ulogu u HNL-u i prikazivati iznenađenja u euro kupovima.

RA
radekbrod
19:22 19.03.2016.

sutra hajduk dobiva dinamo sa dva tri gola razlike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije