Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Rijeka propustila priliku dostići Dinamo, ponovno ih je zaustavio Inter

Rijeka
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/5
19.09.2015.
u 21:27

Posavec je obranio kazneni udarac u 90. minuti utakmice, tragičar je bio Bradarić

Rijeka je propustila veliku priliku da se izjednači s Dinamom na vrhu ljestvice i na domaćem terenu odigrala je 0:0 s Interom iz Zaprešića, baš kao u prvom kolu! A i u prvom kolu poništena su dva pogotka za Rijeku i također su promašili kazneni udarac.

Iako je bilo 23-3 u udarcima po golu, uz 17 kornera u odnosu na jedan Interov i uz posjed lopte 70-30, nisu realizirali tu silnu nadmoć. Čak su imali i jedanaesterac u 90. minuti susreta, ali Bradariću je Posavec skinuo udarac.

Još je bio u posljednjim sekundama sporni trenutak, Močinićev udarac od grede se odbio negdje oko gol linije i nije ni nakon usporene snimke bilo jasno je li ju prošao ili ne.

Time se ponavlja pretprošla sezona jer svaki put kad Rijeka ima priliku dostići modre, kao da se preplaše i kiksaju iako dominiraju. Time Matjaž Kek ne može biti baš zadovoljan i sad će morati čekati novu priliku, a ona rijetko dođe jer Dinamo rijetko ispusti bodove. Istina jest, ove sezone ih "bacaju" više nego prethodnih, ali svejedno su prvi.

Točnije, imaju nakon deset kola 20 bodova, a Rijeka je na 18. Inter je pak na petoj poziciji i ima 11.

>> Inter i Rijeka se napromašivali: Zapucan jedanaesterac, dvaput pogođena greda...

Komentara 2

NO
nojemalo
10:35 20.09.2015.

nije propustila,nego nesmi doć bliže od tri boda ili dinamo uzima svoje igrače nazad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije