Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDNA TRI BODA

Inter stigao do prve pobjede u Prvoj HNL, slomili su Slaven Belupo

Inter Zaprešić
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/4
14.08.2015.
u 22:00

Završilo je 2:1 za domaćine u šestom kolu

Nogometaši zaprešićkog Intera stigli su do prve pobjede u Prvoj HNL! U šestom kolu došao im je Slaven Belupo, a ispratili su ga sa 2:1 u jako teškom susretu, koji je obilježio crveni karton gostiju, nakon čega se nisu oporavili.

Očekivala se čvrsta utakmica s jako malo prilika, a to se i dogodilo. U prvom dijelu mreže su bile netaknute sve do 37. minute kad zabija Mate Delić i dovodi Koprivničane u vodstvo, prilikom čega se činilo da će domaći teško do pobjede. Naime, rijetko zabijaju i ove sezone u pet kola još nisu zabili više od jednog pogotka.

No odmah na početku drugog dijela stisnuli su domaći i to se jako brzo isplatilo, u 56. zabija Blažević i potom samo dvije minute kasnije Ozobić dobiva crveni karton, što je odredilo daljnji tijek utakmice. Pokušao je Željko Kopić promjenama nešto promijeniti, stavio je Savića umjesto Ejupija i Jambora umjesto Parackog.

I dobro se branio do 70. minute kad je Nestorovski zabio za konačnih 2:1 i donio Interu vrijedna tri boda, sedam imaju ukupno. Slaven Belupo je ostao šest i upravo ih je na petom mjesto preskočio Inter.

>> Istra i Inter igrali na 'nulu' - cilj su na kraju postigli

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije