Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

U Interu optimistični: Idemo po pobjedu, u boljoj smo formi od Hajduka

Inter Zaprešić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
08.03.2016.
u 10:43

Inter je u velikoj seriji. U četiri posljednje utakmice osvojili su od mogućih 12 čak deset bodova.

Nogometaši zaprešićkog Intera danas će protiv Hajduka odigrati zaostalu utakmicu 26. kola Prve HNL. Utakmica se trebala igrati u subotu, ali je odgođena zbog travnjaka koji je bio prekriven mokrim snijegom.

– Travnjak je sada nešto bolji, ali ne puno. Nama je dobro došlo nekoliko dana više odmora – istaknuo je Samir Toplak, trener zaprešićkog kluba.

Inter je u velikoj seriji. U četiri posljednje utakmice osvojili su od mogućih 12 čak deset bodova. Imaju niz od tri pobjede zaredom.

- Može li danas biti četvrta? Zašto ne? Trenutačno smo u boljoj formi nego Hajduk. Opet, Hajduk je veliki klub, institucija hrvatskog nogometa. Ove sezone uz Dinamo samo njih nismo uspjeli pobijediti – istaknuo je Toplak.

Ne samo da ih nisu uspjeli pobijediti, već nisu postigli nijedan pogodak. U Zaprešiću je bilo 0:2, na Poljudu čak 0:4. Sastav?

Ne mijenjam momčad koja pobjeđuje – kaže trener Intera.

A Brazilac Cassini?

– Dobar je. Ma, odličan. Ne bi Palermo za njega platio Corinthiasu milijun eura. Nažalost za njega, Ottochian i Bočkaj igraju dobro na njegovoj poziciji, ali će sigurno danas dobiti određeni broj minuta. Ušao je protiv Lokomotive i pokazao da zna igrati. Još se polako privikava na Zaprešić i klub, a već je rekao da bi rado ostao i iduće sezone – zaključio je trener Intera. 

>> Održan krizni sastanak u Hajduku: Brbić razgovarao s Burićem i igračima

Komentara 6

ST
stankeec
12:08 08.03.2016.

Nista cudno ako Inter dobije,uz dva mlada talenta i trenera u Hajduku vise nista ne postoji..poluproizvodi od igraca,najnesposobnija uprava u povijesti,sportska politika ne postoji..jadno ali bolje trenutno ni ne zasluzuju

ZD
Zdravkecmali
15:15 08.03.2016.

Danas se nastavlja lakrdija.. tići opet ostaju bez bodova.

ZO
zoom
13:14 08.03.2016.

jedva čekam današnji derbi ovih dviju podjednakih momčadi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije