Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SANDRA PAOVIĆ

Prstom je ocu pokazala da je poljubi

04.02.2009.
u 19:52

Mišo Paović, otac hrvatske stolnotenisačice Sandre, u utorak je prvi put posjetio kćer u bolnici u Rouenu. Liječnici su dopustili kratak posjet, a Sandra se obradovala ocu, podignula ruku i pokazala mu da je poljubi! Preneseno nam je i da se mlada Vukovarka osjeća dobro, kao i da još osjeća bol. Posjeti su ograničeni, a liječnici ponavljaju da će se više znati sljedećih dana kada upale malo prođu. Tada će se i više znati o mogućnostima daljeg oporavka, daljem liječenju kao i to hoće li Sandra ostati u Francuskoj ili će biti prevezena u Hrvatsku na oporavak. Marija Paović, Sandrina majka, jučer nam je rekla da o Sandrinoj ozljedi i oporavku nema novih vijesti te je još jednom ponovila da se nada dobrome.

- Odmah poslije nesreće rečeno nam je da Sandra ne može ništa, a sada pomiče ruku i osjeća noge. Očigledno ide nabolje, rekla je Marija Paović.

A da je Sandrina nesreća pogodila mnoge govori i vijest da je Njemački stolnoteniski savez za Top 12 Europe ovaj vikend u Düsseldorfu naručio 3000 bedževa sa Sandrinim likom. Bedževi će se dijeliti gledateljima u dvorani.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije