Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE

Pršo protiv Henryja, Trezegueta... za Monacovu momčad svih vremena

Dado Pršo
Foto: Press Association/PIXSELL
03.12.2014.
u 11:15

Kako klub iz Kneževine ove godine slavi 90. rođendan najbolja momčad bit će predstavljena 14. prosinca kada će Monaco igrati s Olympiqueom iz Marseillea.

Dado Pršo (40), bivši hrvatski reprezentativac, kandidat je za Monacovu najbolju momčad svih vremena.

Kako klub iz Kneževine ove godine slavi 90. rođendan najbolja momčad bit će predstavljena 14. prosinca kada će Monaco igrati s Olympiqueom iz Marseillea.

Pršo će se 'boriti' za jedno od dva mjesta u napadu, a u snažnoj konkurenciji još su: Lucien Cossou, Delio Onnis, George Weah, Ramon Diaz, Rui Barros, Youri Djorkaeff, Jürgen Klinsmann, Sonny Anderson, Thierry Henry, David Trezeguet, Marco Simone i Fernando Morientes. No, u anketi na stranici Monaca Pršo je postavljen u 'skupinu' s Henryjem, Trezeguetom, Morientesom, Simoneom i Andersonom. Anketu možete ispuniti ovdje.

Zlatni repić, kako su ga zvali, s Monacom osvojio je francusko prvenstvo i kup, a u sezoni 2003./04. igrao je finale Lige prvaka protiv Porta. Te sezone postigao je sedam pogodaka u elitnom natjecanju, a posebno će se pamtiti četiri koja je postigao na svoj 29. rođendan u 8:3 pobjedi protiv Deportiva.

>>Ovi igrači Hajduku nisu bili dobri, ali zato jesu Realu, Cityju, Interu...

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
12:48 03.12.2014.

Miladin Dado Pršo je pozitivan primjer Srbina koji voli domovinu Hrvatsku.Da je više takvih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije