Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE Hrvatski nogometni reprezentativci vjeruju da ćemo ući u osminu finala

Pršo: Prolazimo!

spo_prso.jpg
import
10.12.2005.
u 01:07

U jednom se trenutku činilo teško, opasno. Brazil i Australija su već bili tu, čekala se četvrta reprezentacija. Mogla je uletjeti Srbija i Crna Gora, tada bi to bila skupina smrti. No, dobili smo Japan.   
- Meni se skupina sviđa. Prva utakmica na Svjetskom prvenstvu i odmah Brazil. Bit će to veliki spektakl, događaj koji će se pamtiti. Gdje igramo? - pričao je i pitao naš najbolji nogometaš Dado Pršo.

Pršo se ježi
U Berlinu gdje živi 20 tisuća Hrvata, a još navijači iz Hrvatske.
- Već se sav ježim, uh kakva će to biti utakmica. Ako smo morali igrati s Brazilom, ja mislim da je najbolje da igramo odmah na startu, jer uvijek je prva utakmica i za favorite nezgodna.
Japan i Australija?

- To su dvije dobre momčadi, Japan je izdržljiv i uporan, Australija u svojim redovima ima dosta hrvatskih nogometaša. Bit će teško, no ja vjerujem da ćemo uspjeti, da ćemo proći u osminu finala Svjetskog prvenstva - zaključio je dobro raspoloženi Dado Pršo.

Dario Šimić će u Njemačkoj igrati na svom trećem SP-u. Pun je iskustva.
- Skupina je zahtjevna, o Brazilu sve znamo. Sjetite se kako nam je teško s Japanom bilo u Francuskoj. No, mi moramo igrati najbolje što znamo i osmina finala tada ne bi trebala biti predaleko.

Srna strahuje
Iz Ukrajine se javio Darijo Srna.
- Uh, dobili smo tešku skupinu, po mom mišljenju to je, uz skupinu u kojoj su Argentina, Nizozemska i Srbija i Crna Gora, najnezgodnija. O Brazilu se sve zna, no Japan i Australija su puno, puno opasniji no što se možda u ovom trenutku čini. S Japanom je uvijek teško igrati, a za Australiju igraju Viduka, Skoko, naši dečki koji nas vrlo dobro poznaju. Trebat će nam puno opreza, iako mi imamo kvalitetu da prođemo dalje i to je ono što me hrabri.

Niko Kranjčar je kao i uvijek oprezan.
- Brazil je najveći, no i mi smo jaki. Japan i Australija imaju kvalitetu, no sve će na kraju ovisiti o nama - zaključio je Niko.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije