Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVIS KUP U VARAŽDINU

Prpić: Favoriti smo i očekujemo pobjedu

Goran Prpić
Marko Jurinec/Pixsell
03.03.2010.
u 12:45

Iako uvijek oprezan u svojim nastupima, izbornik hrvatske Davis cup reprezentacije Goran Prpić, uoči dvoboja Svjetske skupine u Varaždinu protiv Ekvadora, ne bježi od uloge favorita.

- Posljednji rezultati i forma naših igrača stavljaju pred nas taj imperativ. Tim više jer igramo pred domaćom publikom, na našoj podlozi - rekao je Prpić na susretu s novinarima.

Svjesni su i tenisači Ekvadora, predvođeni braćom Lapentti, da su domaćini u velikoj prednosti. No, jedan detalj stavljaju u prvi plan, vjerujući kako upravo on može biti prevaga u njihovu korist i eventualno veliko iznenađenje. Naime, stariji brat Lapentti, Nicolas ima pozitivan skor protiv dvojice najboljih Hrvata, Čilića i Karlovića.

- Izgubio sam od njega 2008. godine na turniru u Lyonu. No, bilo je to davno. To je naš jedini međusobni meč - otkrio je Karlović, koji se još uvijek privikava na vremensku razliku nakon povratka iz Amerike.

- Malo sam umoran, no do meča će sve biti u redu - dodao je Karlović.

Jedan meč s N. Lapenttijem ima i Čilić. Također 2008. godina na turniru iz Masters serije u Cincinnatiju. Ekvadorski tenisač slavio je sa 7:6, 6:2.

Dječji dan u Čakovcu

- Ovo je sada ipak nešto sasvim drugo. Iako, treba imati respekt prema igraču koji je u jednom dijelu svoje karijere bio među deset najboljih na ATP listi. Ovo će i Ivi i meni biti idealna prilika za poravnanje skora - optimistično je zaključio Čilić.

Nakon Varaždinaca, jučer su u druženju s Karlovićem i Antoniom Vejićem mogli uživati i mali Čakovčani. Na glavnom gradskom trgu održan je popularan Dječjem danu. Osim za razmjenu teniskih udaraca, mališani su imali priliku i za slikanje sa svojim uzorima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije