Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠE KRENULI

Protivnik Hrvatske u skupini izgubio na gostovanju: Irska porazila naše suparnike Latvijce

International Friendly - Republic of Ireland v Latvia
Foto: Clodagh Kilcoyne/REUTERS
1/3
22.03.2023.
u 23:28

Pet golova palo je na utakmici u Dublinu, u kojoj su pobjedu odnijeli domaćini, usprkos izjednačenom rezultatu na predahu.

Suparnik Hrvatske u skupini D kvalifikacija za EURO 2024. godine, nogometna reprezentacija Latvije u srijedu je u prijateljskoj utakmici izgubila od Irske u Dublinu sa 2-3 (2-2). Irska je povela sa 2-0 pogocima O'Dowde (6) i Fergusona (17), Latvija je uspjela poravnati preko Uldrikisa (33) i Zjuzinsa (45+1), da bi domaćima u nastavku pobjedu osigurao Ogbene (65).

Hrvatska i Latvija obje će svoje kvalifikacijske utakmice igrati najesen, u Hrvatskoj 8. rujna te u Latviji 18. studenoga.

Uz Hrvatsku i Latviju u skupini D su još Wales, Turska i Armenija, a plasman na EURO izborit će dvije prvoplasirane reprezentacije.

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
07:42 23.03.2023.

Da je Hrv u skupini s Spanjolskom Italijom Nizozemskom bila bi zadnja..prema tome 2,3 mjesto nisu odraz kvaliteta vec srece u zdrijebu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije