Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOTTENHAM Harry Redknapp protiv modrih isprobava mlade snage

Protiv Dinama igraju i maloljetnici

05.11.2008.
u 20:02

Iako je teško za povjerovati da će Harry Redknapp i Tottenham olako shvatiti susret protiv Dinama, ipak će se na klupi spursa naći nekoliko imena koji ni najzagriženijim ljubiteljima nogometa i raznoraznih nogometnih menadžera ništa ne znače.

Tako će Redknapp u momčad uvrstiti 16-godišnjeg Johna Bostocka, a pitanje je koliko će još mladaca u četvrtak grijati klupu londonske momčadi. Međutim, mladi Bostock se s pravom nada ulasku u igru, a kako i ne bi kad njegov menadžer o njemu priča samo biranim riječima.

- Bit će na klupi, ali jako bih ga volio vidjeti i u igri. Ima samo 16 godina, ali je zaista talentiran, a ima i nevjerojatnu lijevu nogu - nahvalio je Redknapp igrača koji od kontroverznog transfera iz Crystal Palacea nije odigrao ni jednu natjecateljsku utakmicu.

Očito je da Redknapp ima velika očekivanja, kako od Bostocka, tako i od ostalih mladih igrača iz Tottenhamova pogona.

- Imamo toliko mladih igrača i samo je na njima da odluče koliko su spremni raditi na svojoj igri. Ozbiljno razmišljam o tome da nekolicini mladih igrača pružim priliku da se dokažu igrajući za prvu momčad - kazao je Redknapp.

U potpunosti drugačija politika od one kakvu je provodio Juande Ramos. Redknapp ima mnogo više povjerenja u mlade igrače, a jedan od njih bi priliku mogao dobiti već protiv Dinama. U svakom slučaju, bolje John Bostock nego Pavljučenko. Osim ako zaista nije tako dobar i talentiran kao što ga je opisao Redknapp.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije