Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon 20 godina
Povratak na članak

Prost i Senna u zaborav, stiže novi Dream team

Jenson Button dogovorio je prelazak u McLaren i novi će trogodišnji ugovor vrijedan 6,7 milijuna eura godišnje "pošarati" u sljedećih nekoliko dana. Kako ga u novoj momčadi čeka Lewis Hamilton, situacija postaje zanimljiva iz više razloga.

Komentari 2

OB
-obrisani-
15:27 17.11.2009.

Kako neobicno, pa Alonso je napustio Renault s kojim je osvojio dva uzastopna naslova.

VL
Avatar Aahz
Aahz
14:20 18.11.2009.

Hm....vanzemaljce Sennu i Prosta teško da budu nadmašili...Hamilton još kolko-tolko može bit blizu,al Button teško...postal je prvak samo zbog boljeg auta.Da se rzumijemo...svi su oni dobri vozači al među njima je Button osrednji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.