Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda

Prosinečkom zabranili doći na presicu jer nema potrebnu licenciju!

'Robert Prosinecki arrives at his first official match as a coach of Red Star Belgrade against F.C. Smederevo in Belgrade March 5, 2011. Prosinecki played for Red Star in 1991 when the most popular Se
'IVAN MILUTINOVIC'
27.07.2011.
u 15:46

Hrvatski nogometni stručnjak u Crvenoj zvezdi Robert Prosinečki ne smije nazočiti večerašnjoj konferenciji za medije uoči utakmice 3. pretkola Europske lige s Ventspilsom.

Prosinečkom obraćanje medijima ne dopušta Uefin pravilnik jer nema potrebnu profi-licenciju pa će pred novinare njegov pomoćnik Žarko Đurović.

Također, i na utakmici će u službenom zapisniku kao trener biti naveden Đurović, a Prosinečkom ne preostaje ništa drugo nego da stekne tu licenciju kako bi izbjegao ovakve i slične neugodnosti.

Zanimljivo, Zvezda je na utakmicu u Letoniju otputovala istim onim avionom kojim je išla na finale Lige prvaka 1991. godine u Bari. Barem tako tvrdi njihov avioprijevoznik Aviogenex...

Komentara 3

DO
doktorica
17:57 27.07.2011.

tko mu je kriv...

Avatar Pivica
Pivica
16:55 27.07.2011.

Kada je potpisao za CZ,komentirao sam da neće dočekati Božić u CZ, i sve na to upućuje,pogotovo ako ne prođu u Europsku ligu! Neka mu je !

BV
BBB-VOJVODINA
23:54 27.07.2011.

Koga briga za Prosinečkog i Zvezdu. Molim Vas nemojte više pisati o njima. Hrvatska ima mnogo bolje timove i trenere od Zvezde i žutog. Ja ze volim DINAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije