Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ovo baš boli

Prosinečkog minute dijelile do statusa heroja, ali uslijedio je totalni krah i lom

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
09.07.2020.
u 19:42

Kayserispor još nije izgubio svaku nadu da se može spasiti i zadržati prvoligaški status, međutim, da je uspio sačuvati tu prednost ostvarenu u 86. minuti, to bi praktički bila već gotova stvar.

Kayserispor Roberta Prosinečkog poražen je u susretu 31. kola kod izravnog rivala za ispadanje Rizespora rezultatom 3:2, i to nakon što je u 86. minuti poveo 2:1 zahvaljujući preciznom udarcu Artema Kraveca s bijele točke.

Činilo se u tom trenutku da će Prosinečki večeras u svom gradu biti dočekan poput heroja, međutim njegova je momčad u sudačkoj nadonadi primila dva pogotka u razmaku od dvije minute. 

Najprije je Denys Garmash prilično traljavim udarcem uspio prevariti kompletnu obranu gostiju, a zatim je i Ivanildo Fernandes glavom zatresao mrežu nakon ubačaja s desne strane za konačan rezultat.

Pobjeda je Rizesporu omogućila da se popne na 15. mjeto s 32 boda, dok je Kayserispor pao na 16. poziciju, upravo onu koja vodi u drugu ligu, s bodom manje. 

Istina, Kayserispor još nije izgubio svaku nadu da se može spasiti i zadržati prvoligaški status, međutim, da je uspio sačuvati tu prednost ostvarenu u 86. minuti (deset minuta ranije je ostao bez isključenog Gustavo Campanharo), to bi praktički bila već gotova stvar.

Ovako mu preostaju još samo tri utakmice - domaćinstvo protiv Gazientepa, gostovanje kod vodećeg Basaksehira i domaćinstvo protiv drugoplasiranog Trabzonspora - što u suštini znači da će biti jako teško.

Gencerbirligi na 12. mjestu ima 33 boda, a slijede Malatyaspor s 32, Denizlispor s 32, Rizespor s 32. Kao što smo već kazali, Kayseri je sada 16. s 31 bodom, a slijede ga Konyaspor s 30 (utakmica manje) i Ankaragucu 26.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije