Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA ŽUTOG

Prosinečki: Voditi Zvezdu bio bi veliki izazov

Robert Prosinečki
Goran Stanzl/PIXSELL
05.12.2010.
u 21:52

Mogućnost da Robert Prosinečki sjedne na klupu beogradske Crvene zvezde tema je svih sportskih razgovora i u Srbiji i u Hrvatskoj.

Njegovo ime, kao novoga trenera crveno bijelih, pojavilo se nakon subotnje utakmice zvezde i Vojvodine koja je završila 2:2 a poslije koje će dosadašnji trener, Aleksandar Kristić, navjerojatnije biti smijenjen. Uz to, Prosinečki je viđen i u loži beogradskog stadiona na toj utakmici i to u društvu sa čelnicima kluba.

- Moj dolazak u Beograd je bio prijateljski. Došao sam na poziv mojih prijatelja koji su tamo. Dugo nisam bio na Marakani. Tamo je dosta mojih suigrača sa kojima sa proveo jedan od najlepših perioda u mom životu. Došao sam dakle da vidim prijatelje, da pogledam utakmicu sa Vojvodinom, kada sam već došao. Vjerovatno je netko vidio u jednom trenutku da sam u društvu sa ljudima koji vode klub, i tako su vjerovatno i krenule priče oko mog dolaska u Zvezdu. To nije ponavljam, bio cilj mog dolaska na Marakanu, o tome nismo pričali - rekao je Prosinečki u intervjuu za beogradski B92.

Rekao je i da bi svakako bio izazov voditi Crvenu zvezdu ali i da to ne može doći preko noći.

- Za takvu odluku morate razmisliti. Prvo, još uvijek radim u Nogometnom savezu Hrvatske. Drugo, pomoćnik sam Slavenu Biliću. Znači, moram puno nekih razgovora obaviti. Morao bih razgovarati i s obitelji. E, tek onda bih morao sam sa sobom, ako razmišljam, a sigurno razmišljam i imam ambiciju da sjednem jednog dana na
klupu Crvene zvezde, sigurno da je to jedan od velikih, velikih izazova -rekao je Prosinečki za B92.

U svim tekstovima i komentarima mogućnosti da žuti preuzme klupu Crvene zvezde ističe se i činjenica da je on bio jedan od ključnih igrača koji su beograđane doveli do titule orvaka Europe 1991. godine ali i da je bio i ostao miljenik navijača beogradskog kluba.

Komentara 44

Avatar klimavi
klimavi
01:18 06.12.2010.

Robi sretno stari,samo deri!!! C zvezda je klub kao i svaki drugi a nogomet je igra koju svi volimo!!! samo naprijed

SL
SlaTor
23:53 05.12.2010.

Naslov nema veze sa tekstom. Prosinecki cijelo vrijeme govori da nece i nije dosao da bude trener a oni traze senzaciju i vade jednu recenicu iz konteksta.

14
14words
22:06 05.12.2010.

Idi i ne vraćaj se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije