Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL.COM

Prosinečki u Top 10 najboljih nogometaša pušača

Prosinečki
Arhiva VL
05.12.2009.
u 16:36

Popis desetorice najboljih nogometaša koji nisu žarili i palili samo na travnjaku već i u privatnom životu u vidu konzumiranja nikotinskih proizvoda donosi nogometni portal Goal.com.

 

Na njemu je i ime nekadašnjeg hrvatskog nogometnog reprezentativca, a danas člana stručnog stožera "vatrenih" koje vodi izbornik Slaven Bilić. Riječ je o Robertu Prosinečkom, kojeg nogometni portal opisuje ovim riječima:

"Talentiran bez ikakve sumnje, igrao je za Barcelonu i Real Madrid tijekom tajenja navike za koju se pretpostavlja da je dosezala i brojku od 50 na dan. Pušio je tijekom Svjetskog prvenstva u Francuskoj 1998., uz još jednog pušača Slavena Bilića, a smanjio na dvadeset cigareta dnevno kada se 2001. pridružio Portsmouthu. Bio je spreman oformiti supertim pušača s Paulom Mersonom prije no što ga je Harry Redknapp mudro prodao nakon jedne sezone".

Inače, na listi su i imena Bobbyja Charltona, najboljeg engleskog strijelca svih vremena, koji je tijekom poluvremena finala Svjetskog prvenstva 1966. godine protiv Njemačke (pobjeda Engleza 4-2) zapalio cigaretu, potom sjajnog brazilskog reprezentativca, a danas liječnika Socratesa, Johana Cruyffa, Zinedinea Zidanea...

Top 10 najboljih nogometaša-pušača u izboru Goal.coma:

Bobby Charlton

Johan Cruyff

Socrates

Gianluca Vialli

Robert Prosinečki

Preben Elkjaer

Zinedine Zidane

Osvaldo Ardiles

Trifon Ivanov

Fabien Barthez 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije