Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žuti seli u Istanbul

Prosinečki u Besiktas dovodi Kranjčara, Ronaldinho ga već čeka

Robert Prosinečki
Davor Puklavec/Pixsell
10.06.2013.
u 20:00

Pitanje je kako će reagirati Kijevljani s kojima je Niko potpisao četverogodišnji ugovor prošlog ljeta, baš uoči EP-a

I na Ženevskom jezeru pročula se velika vijest za hrvatski nogomet, Robert Prosinečki novi je trener Beşiktaşa. Reprezentacijom se ta informacija proširila brzinom munje, svima je drago, ali čeka se službena potvrda. Prosinečki ne želi ništa potvrditi, što je sasvim logično, jer se na prijateljski način želi rastati s Kayserişporom u kojem je odlično obavio posao. Uostalom, red je, barem je tako u poslovnom svijetu, da klub (Beşiktaş) objavi tu informaciju, a ne trener.

Pobijedio i Bielsu

Prosinečki je pobijedio u utrci s Marcelom Bielsom i Rudijem Garciom, koji su bili javni kandidati za klupu Beşiktaşa, što mu je dodatno priznanje. Žuti na velika vrata ulazi u trenerski svijet, Beşiktaş je klasa, nešto posebno. Nije ni moglo biti drukčije, prevelik je Prosinečki bio nogometaš da bi njegova trenerska karijera izgledala drukčije. Uglavnom, sve je s predstavnicima Beşiktaşa dogovorio u Beogradu, Turci su stigli na pregovore. Beşiktaş od 2009. godine nije bio prvak, Fenerbahçe, Galatasaray i Trabzonşpor ispred su crno-bijelih, Prosinečkog čeka teška zadaća. Stiže na uzavrelu klupu, bit će pod stalnim povećalom. Turci su zaluđeni nogometom, u njih nema sredine. Ili vole ili mrze.

Kakav će to biti posao, u Beşiktaş stiže i Ronaldinho (33), dva nogometna virtuoza na jednome mjestu. I to nije sve kada je Hrvatska u pitanju. Velika želja Roberta Prosinečkog jest Niko Kranjčar (28). Navodno je već poduzeo korake kako bi Niko došao na jednogodišnju posudbu iz kijevskog Dinama. Prosinečki silno vjeruje u Niku, čija karijera tamo na ledu Kijeva polako stagnira. A u najboljim je nogometnim godinama, Kranjčar ima što pokazati, može nositi igru Beşiktaşa.

Kakvi virtuozi!

Pitanje je kako će reagirati Kijevljani s kojima je Niko potpisao četverogodišnji ugovor prošlog ljeta, baš uoči EP-a. Prosinečki želi da Niko predvodi igru Beşiktaşa, Kranjčar i Ronaldinho u veznom redu, a na klupi Prosinečki. Istanbul će nam biti zanimljiv ne samo zbog dobre i jeftine kupnje...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije