Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubio u utrci za naslov

Prosinečki pozdravio Delije s tri prsta!

Robert Prosinečki
Crvena zvezda
23.05.2011.
u 19:13

Crvena zvezda izgubila je na gostovanju u Čačku kod Borca (0:2) i oprostila se od naslova prvaka Srbije. Robert Prosinečki tražio je Delije da ne vrijeđaju igrače te ih pozdravio s tri prsta. Time je zaradio ovacije Zvezdinih navijača

Crvena zvezda izgubila je s Partizanom utrku za naslov. Crno-bijeli dva kola prije kraja prvenstva imaju šest bodova prednosti. Nezadovoljni navijači Zvezde vrijeđali su igrače i upravu, a  u njihovu je obranu stao trener Robert Prosinečki.

– Navijači emotivno doživljavaju svaku našu pobjedu, ali i poraz. Treba me kritizirati jer ja odlučujem. Bila je to prva naša loša utakmica ovog proljeća, no igrači nisu zaslužili da ih se vrijeđa – kazao je Robert Prosinečki.

Komentara 116

B2
bordon 2
09:31 24.05.2011.

To je pravi Zagrepčanec i Zagorac!!!

LJ
love joe
19:59 23.05.2011.

svaki srbin zna da se ne pozdravlja ni sa dva ni sa tri prsta

Avatar broz
broz
22:22 23.05.2011.

Zašto ovo nije ništa čudno za Decembarskog?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije