Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena zvezda

Prosinečki: Kramarić je baš ono što mi treba

'30.03.2010., Zagreb  - Siget, prijateljska tradicionalna memorijalna utakmica u cast pokojnom Stjepanu Spajicu izmedju Hrvatskog Dragovoljca i Dinama koju je Dinamo u pomladjenom sastavu pobjedio  s
'Goran Stanzl/PIXSELL'
13.04.2011.
u 20:48

Robi je pronašao novog Robija – naslov je koji je jučer donio beogradski sportski dnevnik Sportski žurnal, prenoseći priču što ju je ekskluzivno otkrio Večernji list.

Naime, Andrej Kramarić, nakon što u Dinamu nije dobio pravu priliku, što tvrdi njegov otac, koji je i zatražio od ljudi koji vode klub da mu dopuste odlazak, zanimljiv je treneru Crvene zvezde Robertu Prosinečkom.

– Kakav je mali?

To je pitanje lebdjelo nad Marakanom. Bivši igrači koji svraćaju u kafić na stadionu, beogradski novinari... – svi su se raspitivali tko je Andrej Kramarić, što igra, je li pojačanje za Zvezdu.

– Kramarića sam gledao još dok je bio dječak, postizao je mnogo pogodaka u mlađim dobnim kategorijama. Meni se uvijek sviđao, njegova lakoća, njegovi pokreti. Ima smisla za igru, a to je ono što mi treba... – rekao je jučer trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Ostatak priče pročitajte sutra u tiskanom izdanju Večernjeg lista.

Komentara 12

Avatar cluesblues
cluesblues
21:32 13.04.2011.

pa za zvezdu je i moja reumaticna baba veliko pojacanje - po malo se ovaj vecernji pretvara u srpsko glasilo, jos malo pa ce pocet objavljivat na cirilici....

FR
fran108
22:09 13.04.2011.

neka žuti proba sa cecom., ona je zvijezdašica. ili nam žuti prodaje bratstvo i jedinstvo. ostani ti tamo daleko. a naši dečki će nači puno bolje klubove. kaka zvijezda, moš si mislit !!

IV
Ivekivek
20:58 13.04.2011.

Od one budale mamića treba bježati što te dalje noge nose.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije