Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠESTA ZVEZDINA ZVijEZDA

Prosinečki dobio najveće ovacije

Robert Prosinečki
VL
30.05.2010.
u 09:00

“Robert Prosinečki, Robert Prosinečki” – skandiralo se sinoć u beogradskom Expo centru.

Slavni hrvatski nogometaš dočekan je na proslavi 19. godišnjice naslova prvaka Europe koji je Crvena zvezda osvojila u Bariju 29. svibnja 1991. godine kao velika zvijezda.

Jedini klub s prostora bivše države koji se popeo na krov Europe sinoć je birao i šestu Zvezdinu zvijezdu, nogometaša koji je obilježio jedno doba toga kluba. Vodeći ljudi kluba odlučili su da cijela generacija iz ‘91. bude izabrana za šestu Zvezdinu zvijezdu, tako da je i Prosinečki dobio nagradu. – Bilo je zanimljivo vidjeti bivše suigrače, pozdraviti se i prisjetiti jednog sportskog uspjeha – rekao nam je sinoć telefonom iz Beograda Robert Prosinečki.

Najjači aplauz upućen je upravo našem bivšem asu, današnjem suradniku Slavena Bilića u stožeru reprezentacije.

– Mnogo sam dobrih utakmica odigrao u tom dresu, s publikom sam uvijek imao dobar kontakt i u Beogradu sam nogometno sazreo. A bilo je krasno opet se vidjeti s bivšim suigračima. Jedno su telefonski kontakti, ovo je nešto mnogo bolje – rekao je Prosinečki.

U međuvremenu su se Zagreb i Beograd zauvijek udaljili. Naime, srbijanska se agresija na Hrvatsku ne zaboravlja.

– Nikada nisam bio čovjek politike, nego sporta. Nažalost, sve što se događalo pogodilo je i mene, moju obitelj, moje prijatelje. Ne želim izbrisati svoje sportske uspjehe, a naslov prvaka Europe moj je najveći klupski uspjeh – zaključio je Prosinečki.

Na završetku svečanosti najavljena je gradnja novog stadiona Crvene zvezde. Svi grade, a Maksimir i dalje ostaje naše ruglo i sramota.

Ključne riječi

Komentara 7

DN
delija ns
14:01 30.05.2010.

Jedan je Robert Prosinecki,hvala mu za sve sto je ucinio u Zvezdi.Hvala Robi !!!Voli te tvoj SEVER!! PROSINECKI,PROSINECKI....

DU
Deleted user
14:09 30.05.2010.

Izgradnja Marakane....hahahahahahahaha pa nemaju za dorucak igracima. Slusate prevarante koji su se docepali fotelja u upravi. PRIVATIZACIJA KLUBOVA!!!!! Pa gde je bio Sahtjor Donjeck pre 15 godina? Zenit?CSKA Moskva? da znam ,bili su tamo gde smo mi sada - igramo na kojekakvim livadama u ligama za bedake!!! Svaka cast Prosineckom ostao si veliki covek kakav si i igrac bio. sa Zvezdom prvi u svetu sa Hrvatskom 3-ci. Voleo bih da se to ponovi ovim nasim balkanskim zemljama ali bojim se necu docekati vec mi je 35 godina.

NE
neso62
12:08 30.05.2010.

ja neznam kako im vec netko ne zabrani da o takvim bedestocama lupetaju ko o čemu nasi novinari stalno o agresijii domovinskom ratu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije