Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Rupa' u posudi

Propust na ždrijebu: Oprostite, nedostaje nam jedna kuglica

Maciej Sawicki
Foto: Facebook/Screenshot
08.11.2018.
u 17:09

Glavni tajnik saveza Maciej Sawicki izvlačio je kuglicu po kuglicu sve dok u posudi nije ostala samo jedna

Ždrijeb osmine finala poljskog kupa morao se ponoviti jer je nedostajala jedna kuglica. Glavni tajnik saveza Maciej Sawicki izvlačio je kuglicu po kuglicu sve dok u posudi nije ostala samo jedna.

Kada je primijetio propust počeo je objašnjavati kako je jedna kuglica ispala. Na kraju ždrijeba pokazalo se da Slask Wroclaw nije mogao dobiti suparnika.

U kuglici koja je ispala iz posude bio je papirić na kojem je pisalo Lagnica, a poljski mediji pišu kako je Slask trebao biti uparen upravo s tim klubom. Ždrijeb se ponovio.

Pogledajte trenutak kada je glavni tajnik objavio da se u posudi nalazi samo jedna kuglica, a druga je negdje ispala.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije