Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKREĆU SE KONCERTIMA

Propao ženski KK Lupa promotion

\'kosarka\'
VL
20.06.2011.
u 12:58

Lupa promotion više nije sponzor KK Novi Zagreb, a predsjednik kluba Vladimir Ivanković podnio je neopozivu ostavku na sve funkcije u klubu, Upravnom odboru KS Zagreba i Saboru HKS-a

Vladimir Ivanković više nije predsjednik ženskog košarkaškog kluba Lupa promotion. Ustvari, pitanje je kako će se klub ubuduće zvati jer se i tvrtka Lupa promotion povlači iz kluba kao glavni sponzor.

- Prije svega, ja sam realan čovjek i nikad ne idem preko svojih mogućnosti. Do sada smo višak prihoda koji smo ostvarivali od koncertne djelatnosti ulagali u košarku. Međutim, ove će godine taj prihod biti nedovoljan da pokrije klupske ambicije, a ja ne želim ništa drugo nego naslov prvaka. S obzirom na to da prihod od sponzorstva nikako ne bi mogao to osigurati, odlučili smo se povući - rekao je Ivanković.

Sponzorstvo i financije nisu jedini razlog ovakve odluke.

 - Zbivanja oko ženske košarke u Hrvatskoj, posebno na zadnjem Saboru HKS-a, pokazala su da stanje neće ići nabolje. Ulagati svoj novac, boriti se s vjetrenjačama, nema smisla. Ženska košarka nikog ne zanima, nema medija, nema publike. Iako smo pokušali privući publiku na sve načine, nismo uspjeli. Ženska košarka je sport koji odumire - zaključio je Ivanković.

Svi potpisani ugovori s igračicama bit će stornirani, a igračice slobodne u traženju novog kluba.

Lupa promotion se, pod novim vlasnikom, vraća primarnoj djelatnosti.

- Koncerti su posao od kojeg živimo, košarka je bila zabava. Zabava kojoj ne smijemo dopustiti da zasjeni našu primarnu djelatnost. Lupa promotion će uskoro dobiti stranog vlasnika koji ne želi nikakva druga ulaganja nego u koncertnu industriju.

Ključne riječi

Komentara 2

JA
JackRussell
17:19 20.06.2011.

Gledajući utakmicu Hrvatska-Grčka, jasno sam vidio šta znači ženska košarka u svijetu sporta, apsolutnu antireklamu za taj sport! To je nešto najgore što je čovjek izmislio kad je riječ o sportu, toliko netalenta, gluposti, ma svega negativnog što se može zamisliti, bilo je prisutno u toj utakmici, a i većina je takvih ženskih utakmica. Apsolutno smeće od ženskog sporta!

Avatar comandante
comandante
19:49 20.06.2011.

Pa mudonjo, potpisao si 15-ak ugovora sa igracicama koje su sada na cesti jer si se ti eto salio. Srami se,znao si status zenske kosarke i ranije.Prije ce biti da su istinite price o tvom poslovanju sa kojekakvim tipovima pod istragom pa ti je netko nesto sapnuo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije