Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA LIJEČNIČKOM PREGLEDU

Propao transfer u Chelsea, Kramarić blizu potpisa za Leicester!

Andrej Kramarić
Foto: Goran Kovacic/pixsell
05.01.2015.
u 20:48

Prema posljednjim informacijama iz Engleske, Kramarić je na liječničkom pregledu u Leicesteru...

Andrej Kramarić, njegovi savjetnici i predstavnici svih klubova uključujući Rijeku, u ponedjeljak u Engleskoj obavljaju završne pregovore oko realizacije transfera najboljega igrača Rijeke i HNL-a.

Prema neslužbenim informacijama s Otoka, propao je zadnji pokušaj Kramarićevih da se u transfer zajedno uključe Chelsea i Leicester City. Iako je postojala komplicirana mogućnost da klubovi zajedno podmire troškove odštete i transfera, izgleda da je Chelsea u ponedjeljak ispao iz svih kombinacija. Dva su razloga!

Prvi, netko je u ponedjeljak odjednom shvatio da u Premierligi postoji pravilo V.7.1 prema kojemu jedan klub ne može drugome posuditi registriranog igrača! Chelsea bi Kramarića mogao posuditi nekom klubu izvan Engleske, ali ne smije ga posuditi nijednom premijerligašu. Drugi je razlog što Chelsea nije htio jamčiti da će otkupiti Kramarića na kraju sezone ako Leicester City ispadne iz Premierlige.

Nakon što se Chelsea povukao, Kramarićima je samo preostalo s Leicester Cityjem dogovoriti detalje transfera na koji je Rijeka odmah pristala. Najveći problem pregovora s Leicesterom predstavljaju klauzule koje definiraju odnose ako klub ispadne iz Premierlige. I tu su dvije točke bile sporne od prvog dana pregovora početkom prosinca.

U slučaju da Leicester City ispadne, Kramarići su inzistirali na prodaji prema točno utvrđenim uvjetima što je bio jedan od razloga zbog kojih su u transfer htjeli uključiti Chelsea. Drugi je prijepor plaća! Kramarić bi u Leicester Cityju zarađivao 1,5 milijuna eura neto dok klub igra Premierligu. Ako ispadne, plaća se umanjuje za otprilike pola iznosa na što Kramarići nisu htjeli pristati u zadnjim pregovorima neposredno prije Božića.

Kramarići su dvaput do sada odbili Leicester City! Izgleda da će treća biti sreća za sve...

Kramarić na liječničkom pregledu

Prema posljednjim informacijama iz Engleske, Kramarić je na liječničkom pregledu u Leicesteru i večeras bi trebao potpisati ugovor.

>> Andrej Kramarić: 'Ne spavam noćima zbog transfera'

>> Kramarić: Razdoblje u Rijeci mi je najljepše, ali odlazak u inozemstvo je neminovan

Komentara 16

Avatar StudentZG
StudentZG
21:05 05.01.2015.

U samo tjedan dana ste objavili već nekoliko kontradiktornih članaka vezanih na ovu temu, u svakome navodeći kako je sve već dogovoreno i riješeno, pa stoga mislim da bi bilo najbolje kad biste malo ohladili. Kako god na kraju ta priča bude završila, mislim da bi bio promašaj kad bi takav mladi i perspektivni igrač iz trenutno drugog najboljeg hrvatskog kluba, koji je već standardan u europskoj ligi, prešao u trenutno zadnji klub Premiershipa, ma koliko god engleski klupski nogomet bio ispred hrvatskog.

JW
JW
21:13 05.01.2015.

engleska liga nije za njega nikako,nego francuska ili njemačka..iako mislim da nije neka klasa ,mogao je pronaći bolji klub i pametniji potez bi mu bio da je ostao još sezonu u rijeci,nadam se da se varam,ali ne vidim mu neku karijeru

IN
Ineboimorejeplavo
21:36 05.01.2015.

svi misle da je lako prodat igrača, Mamiću pomagaj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije